Julen Är Över

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bra och nu är julen över och även nyår. Känns faktiskt väldigt skönt att komma in i rutiner igen. Igår började min engelska kurs. (läser på distans) och idag har jag fortsatt läst lite i den engelska boken (skönlitteratur) som jag ska läsa i kursen. Det går sakta men säkert framåt.
Annars har jag äntligen kommit ikapp med kommentarerna de inläggen jag inte har svarat på är de 2 nyaste men jag är ifatt. Vilket känns skönt. Men nu tänkte jag snart gå och handla då det behövs. Det är inte helt slut men det behövs fyllas på.

Jag tänkte jag skulle visa vilken bok det är jag läser för min engelska kurs och såhär ser den ut. När jag kollade på listan över skönlitterära böcker man kunde välja mellan att läsa i kursen så fastnade jag för denna. Fråga mig inte varför och när jag såg hur tjock den var så blev jag ju lite orolig då jag har en deadline för denna bok. Den är på 568 sidor. Men jag kan också säga att den har vunnit ett pris för ”national book award” så ska bli spännande att läsa denna.
Men nu är julen över och det känns skönt och det ska bli kul att läsa engelska kursen då engelska är ett favorit ämne förutom svenska. Men nu ska jag snart gå och handla, även dra lite med dammsugaren tror jag. Även om vi städade i helgen så är årstiden så att man nu behöver dammsuga lite oftare. Men nu är julen över.

Hoppas ni får en bra vecka!
Kram/Amanda

28 reaktioner på ”Julen Är Över

 1. Jepp. Nu är julen över. Skönt faktiskt.

  Jag skulle aldrig läsa en engelsk bok. Kanske beror det på att jag svårt att lära in saker. Så då tycker jag att engelska är svårt.
  Men bra av dig att läsa bok på engelska. Bra att du tycker att engelska är kul.
  Hoppas att boken är bra.

  Ha det så bra! 🤗

  Gillad av 1 person

 2. Hoppas att boken är bra!
  Jag älskar engelska och jag har böcker på engelska men med min trötta hjärna måste jag kunna lägga 100% på lösningen för att ta mig igenom ens ett kapitel.

  Du lyckas alltid med att få mig att bli sugen på att börja plugga.

  Gillad av 1 person

 3. Jag tycker också det är skönt med rutiner, särskilt när alla andra återgår till sina rutiner så att jag kan leva ostört i min lilla bubbla. 😅 Kul att vara i gång med studierna igen! Hur tycker du det funkar att studera på distans? Har ni exempelvis forum där ni kan bolla era tankar och böckerna ni läser?

  Ser ut som en spännande bok. Hoppas den lever upp till förväntningarna. Jag har börjat läsåret med boken Ers Majestäts olycklige Kurt. Vet inte riktigt vad jag tycker om den än så länge.

  Gillad av 1 person

  • Ja det finns forum så att man kan diskutera med varandra men har inte riktigt använt det än.
   Jadu boken är väl inte riktigt vad jag förväntade mig men är nu äntligen snart klar😊🙏

   Gilla

 4. Härligt att få läsa på distans , jag kan faktiskt medge att jag saknar att plugga på distans. Så tråkigt att bara gå hemma nu och inte få jobba. 🙄😀

  Gillad av 1 person

 5. Jag mår bra. Vad roligt att din kurs har börjat. Själv är engelska det ämne som jag minst gillar. Hoppas det går bra för dig i kursen och det gäller att inte gå för fort fram för då kanske man missar något viktigt.

  Gilla

 6. Julen är verkligen över och det blev en märklig jul i år tycker jag. Kul att fortsätta med studierna och i bland kan det vara kul att utmana sig själv med tegelstenar till böcker.

  Gillad av 1 person

 7. Tycker både det är skönt och lite tråkigt när julen är över. Hoppas nya kursen går bra. Du gillar ju att läsa så det gör den säkert ☺️

  Gillad av 1 person

 8. Ja snart är även vi tillbaka i rutinerna – även om också denna vecka blir lite hackig. Verkar vara en spännande bok det där. du får skriva vad du tyckte sen när du är klar

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s