Tisdagstrion ABC

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bra och idag har jag för det mesta bara pluggat så istället tänkte jag hoppa på ännu en tisdagtrio som är idag ABC. Och nu ska ni få se vilka böcker som börjar på dessa bokstäver som jag har valt ut.

För A så valde jag Alice och flugan. Så för bokstaven A Alice. Denna läste jag i januari.

För B så blev det en bok jag än så länge inte har läst än. Between shades of grey

För C så valde jag Carrie av Stephen King denna har jag också läst men för flera år sedan. Kanske borde läsa om den. Det var antingen Carrie eller Lida som var den första Stephen King boken jag läste. Så jag har alltså valt böcker som börjar på ABC. Antingen kan man ju köra så eller ta för författare som börjar på dessa bokstäver.
Om ni också skulle vilja göra dessa utmaningar så finns dem hos https://ugglanoboken.blogspot.com/2021/12/tisdagstrion-fortsatter-2022.html
Men eftersom jag idag har suttit och pluggat mest så kände jag att det passade bra att göra en sån här utmaning igen. Och jag tycker det är kul att göra när jag ser att det finns utmaningar jag kan vara med på. Lite kul är det ju också att två av böckerna är lästa. Annars så efter att jag pluggade klart för dagen så har jag lagat mat och diskat och grejat i köket. Tänker lägga upp receptet då jag blev väldigt nöjd. Men det kommer i ett annat inlägg.

Kram/Amanda

17 reaktioner på ”Tisdagstrion ABC

 1. Vilket bra sätt att välja ut olika böcker, tycker alltid det är svårt att välja nya. Den på B skall jag kika in vad den är lite närmare. Kul med lite boktips, jag skall ta mig igenom en bok/månad minst

  Gillad av 1 person

  • Jag har både sett filmerna både den gamla carrie och den nyare och jag tycker nog att den första som kom var bättre. Men det var längesen jag såg den 🙂

   Gilla

  • Ja Jag tycker om hans filmer också jag har nog sett mer av hans filmer dock och några av hans filmer har jag sett flera gånger just för att de är så bra gjorda 😊

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s