Bokrea 2022

Hej!
Hur mår ni!
Jag tänkte ta och dela med mig av lite böcker som jag är sugen på att köpa på årets bokrea som startar imorgon. Jag har ju hur mycket böcker som helst (känns det som) men självklart finns det några jag ändå är sugen på att köpa och jag tänkte nu visa upp dem.

Denna är en bok jag har kollat på länge och nu när jag såg att hela denna serie ligger ute på bokrean är jag sugen på att köpa första boken. Detta är en mörk thriller

Jag har lyssnat på denna och jag älskade boken och jag ska nog tillochmed köpa boken i fysisk format så mycket gillade jag boken när jag lyssnade på boken förra året. Gillar man Stefan Ahnhems böcker så kommer man älska denna.

Den här har jag hört många prata om men inte känt någon större lust men sen så såg jag en youtuber prata om denna och nu vill jag också läsa den.

Och av samma youtuber så är jag lite sugen på att köpa denna då hon pratade om den här och jag vill ju skriva deckare och om inte skräck så varför inte köpa denna. Man kan nog få många tips.

Så här har vi några böcker jag vill ha som jag skulle kunna tänka mig köpa. Men sedan får vi se om jag handlar alla. Alla bilder är tagna från Adlibris. Ska ni handla något på bokrean i år?

Kram/Amanda

22 reaktioner på ”Bokrea 2022

  • Nej och sedan behöver man ju inte köpa några böcker på bokrean bara för att det är bokrea. Nej inte än men ska nog ta att plocka upp den snart då jag är lite sugen på den. Men jag uppskattar verkligen boken!❤

   Gilla

 1. Kul med bok tips 😀 Tack. Jag sökte på några böcker som du tipsa om. Men ingen av dem var ljudböcker tyvärr.
  Vore kul med recension av dessa böcker sen av dig 🙂.
  Nä. Inget handla på bokrean.

  Hoppas att veckan börja bra❣️🤗

  Gillad av 1 person

  • Nej egentligen behöver inte jag heller handla något från bokrean då jag har massor av olästa böcker. Men har hittat några med väldigt bra pris så bäst att passa på. 😊

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s