Att Gå Upp Tidigt

Hej!
Hur mår ni?
Nu har det varit lite tyst igen men det har varit studier. Och idag har det varit en lång dag, jag har varit vaken sedan kl 7 imorse. Så som rubriken säger så har jag gått upp tidigt. Idag var det nämligen dags att göra nationella prov i engelska 5. Så även om jag pluggar på distans så var jag idag tvungen att åka in till Västerås och göra provet. Så klockan 9 började det och klockan 12 var jag klar. Jag tycker det gick helt okej faktiskt. Igår var jag orolig att det inte skulle gå bra men jag tycker nu så här i efterhand att det kändes okej.

Här passar jag på att få lite sol på mig efter att jag blev klar. Och såklart ljudbok i öronen

Just nu lyssnar jag på stalker av Lars Kepler och har inte mycket kvar av boken så snart är jag klar med den. Detta är andra gången jag lyssnar på Lars Kepler och böckerna är bra 😍.Väl hemma så har jag inte gjort så mycket mer idag, är faktiskt helt slut och det trots att jag vilade på eftermiddagen. Jag vet att många åker iväg på jobb tidigt på morgonen varje dag, och att jag bara behöver gå upp tidigt ibland men jag är verkligen ingen morgonmänniska. Även om jag såklart går upp om jag måste. Jag är bara glad att jag lyckades få några timmars sömn inatt då jag var orolig och är jag orolig så har jag svårt att sova.
Men nu ikväll har jag lyckas tagit mig in i duschen och det var väldigt skönt och nu ska jag inte göra så mycket mer ikväll, fortsätta lyssna på stalker är tanken😍Men trots att jag var tvungen att gå upp tidigt är jag ändå glad att jag lyckats få lite sol på mig idag. 😊

Kram/Amanda

14 reaktioner på ”Att Gå Upp Tidigt

 1. Hoppas provet gick bra 🙂 Jag har funderat på att lyssna på Keplers böcker igen, gillar uppläsaren och det kan vara bra böcker att ha på i bakgrunden när jag inte orkar koncentrera mig så mycket eftersom jag redan kan handlingen 🙂

  Gillad av 1 person

 2. Vad skönt att provet i engelska kändes bra. Hoppas att du har rätt magkänsla då när resultatet kommer sen.
  Ja, jo. Det är tufft att gå upp tidigt. Men det är ju för att din kropp inte är van att gå upp tidigt & att du är morgon människa 😊.

  Det är så skönt att lyssna på bok. Jag lyssnar nu på en roman ”Längtan över Ådala” heter den. Så härligt att njuta i solen ☀️😊. Den är varm i lä.

  Sån är jag med. Svårt att sova när jag är orolig & har mycke tankar i huvudet.

  Ha en fin dag! 🤗

  Gillad av 1 person

 3. Jag kan tyvärr inte fokusera när jag ”lyssnar” på böcker för drömmer mig bort och så missar jag massor 😅 Så jag fortsätter med mina vanliga böcker och jag ska kolla in den författaren för hört fler prata om honom så är lite nyfiken!

  Gillad av 1 person

  • Jag kan förstå det på ett sätt för det händer lätt när jag ska sova att jag kan börja drömma mig bort så jag glömmer ibland att stänga av eller ha sömnfunktionen igång😂

   Gilla

 4. Härlig känsla då man känner att det faktiskt går bra. Då kan man vara nöjd med sig själv. För några år sen läste jag en del böcker av Kepler, men tappat det på slutet.

  Gillad av 1 person

 5. Roligt att du tyckte provet gick bra. Själv gick jag upp tidigt idag vid sju tiden då jag hade läkartid kvart över åtta. Har lyssnat på några böcker av lars kepler och de har varit väldigt bra. Just nu håller jag lyssna på boken trummornas dån av diana Gabaldon.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s