En Lugn Helg

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bra, det har varit en väldigt lugn helg vilket jag verkligen har behövt. I torsdags kväll skickade jag in mitt sista uppdrag i kursen så denna helgen har jag bara kunnat vara. Vilket var ett tag sedan så det var välbehövligt. Och jag har verkligen uppskattat denna helg. Jag tror det är bra att ha saker att göra för då uppskattar man verkligen dessa helger.
Fredagen var jag väldigt trött kändes som kroppen drog ut all kraft efter några stressiga veckor så då sov jag mest, efter att både nationella provet och sista uppdraget inskickat så var det som jag kunde släppa allt och då kom tröttheten med en smäll. I
går var jag piggare men gjorde inte så mycket. Läste en del. Jag och frökenrödlök (Marica) läser en bok så jag kom in mer i den igår. Sedan blev det pizza till middag vilket var väldigt gott kan jag säga. Och det passade ju perfekt en lördag. Det har verkligen varit en lugn helg och jag har njutit till fullo kan jag säga. Min kropp har verkligen behövt denna helg. Och nästa vecka är det dags för min examination.
Nu tänkte jag dela lite bloggkärlek då jag är med i veckans länkregn.

Madeleine- https://www.saramadeleine.se/2022/03/03/hur-tankarna-gar/?fbclid=IwAR18zRr539DsuVv1ne1DCO3CyiRc1bo02l2TtQtx5N0OUydpYqF4_KXkq5Q Kolla in hennes blogg vetja!

Idag är det söndag och jag tänker fortsätta med min lugna helg. Efter att jag har skrivit detta inlägg ska jag gå och göra mig en kopp kaffe. Har inte tagit mig någon kopp än så det är dags för det.

Foto av lilartsy pu00e5 Pexels.com

Hur har eran helg varit? Har den varit lika lugn som min eller har ni gjort något?
Kram/Amanda

19 reaktioner på ”En Lugn Helg

 1. Tröttheten kommer ju som oftast då man är klar med allt det som tar kraft. Känner du vila var det du behövde så var det säkert så. Helgen var lugn här med, gjorde inte så mycket.

  Gillad av 1 person

 2. Min helg har varit bra. I fredags så fick jag veta att jag inte har borderline längre. Har haft det på känn själv ett tag men ville vänta på att läkaren sa det. Det känns så skönt för nu är det bara framåt som gäller.

  Gillad av 1 person

 3. Tänkte först säga att vi haft en rätt lugn helg, men det är inte helt sant, lungt för att vara oss kanske ändå men vi han med både simskola, kalas, klippning, ute lek och fix och shopping. Alltid skönt att ha lämna ifrån sig uppgifter, den känslan är grym

  Gillad av 1 person

  • Skönt ändå att du kände att helgen varit lugn även om ni har hunnit med mycket. Det är ju det bästa. När man hinner ta det lugnt och få mycket gjort. 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s