Tisdagstrion & Tisdag

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bra, idag var det den stora dagen med det menar jag att jag hade min examination idag. Vilket gick bra. Men självklart var jag nervös innan fast jag inte behövde det. Men det känns skönt att ha det gjort. Även fast jag tycker att det är kul att prata engelska.
Annars då jag har dammsugit då jag lyckades tappa en kopp så ena örat gick sönder. Typiskt men om man ser det till det positiva så har jag dammsugit idag. Så det har varit min tisdag hittills.
Nu dags för tisdagstrion med lite boktips. Denna gången är det böcker med föreningar/klubbar eller hemliga möten. Vill ni vara med hittar ni listan https://ugglanoboken.blogspot.com/2022/02/pafyllt-med-teman-i-tisdagstrion.html

I denna så får man bla följa med när january blir inbjuden till en bokklubb/bokcirkel Så jag tyckte den passade in

Här nämns bla föreningen RFSL några gånger i boken så det passar ju alldeles utmärkt. Och har du inte läst eller lyssnat på boken så rekommenderar jag det starkt.

Även här nämns RFSL men även hemliga möten då det under denna tid som böckerna utspelar sig var det dels inte okej att vara gay men också Aids hade spridit sig. Kan rekommendera denna också starkt.
Så här har vi tre böcker som handlar om föreningar/klubbar eller hemliga möten. Bra böcker alla 3
Resten av dagen får vi se vad jag hittar på men en dusch blir det ikväll och snart mat. Blir rester från igår, köttförsås.

Kram/Amanda

16 reaktioner på ”Tisdagstrion & Tisdag

  1. Skönt att det kändes bra, jag var också alltid så nervös innnan. Men när ma väl satte fart så gick det ju smärtfritt många ggr, bara man har läst så kan man ju, men såklart är man ju nervös. När är du klar med studierna?

    Gillad av 1 person

    • Ja så är det för mig med att när jag väl är igång så går det bra. Men innan då är det nervöst. Tanken är att jag vill ha en gymnasieexamen så efter engelskan så måste jag läsa en mattekurs 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s