En Bra Dag Med Bokpaket

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bra och jag har haft en bra dag och produktiv. Efter ett litet uppehåll har jag nu idag varit och tränat igen och det var skönt att få röra på kroppen igen. Körde ett lite lättare pass på ca 20-30 min innan jag bestämde att det får duga. Men det är skönt att vara igång igen. På vägen hem var jag förbi Apoteket och även hämtade ut ett paket. Böckerna från bokrean hade kommit så hämtade ut det. Så fick en del sol på mig också vilket är underbart😍

Här har vi de 4 böckerna som jag köpte på bokrean köpte även kokböcker men dem var inte med på bokrean därför är de inte med här. Men det blev 2 pocket och två inbundna. Jag kan även starkt rekommendera nattväkten av Ramona Ivener. Lyssnade på den som ljudbok förra sommaren då den inte hade kommit ut fysiskt än och jag älskar den. Så bra bok. Om man gillar Stefan Ahnhems böcker eller Lars Kepler. Då kan nattväkten passa. De andra böckerna har jag inte läst bara hört bra saker om dem.
Men nu resten av kvällen blir det middag och sedan blir det bara att ta det lugnt. Då jag redan börjar känna mig trött. Men man (jag sover eller somnar)lättare när jag har tränat. Nej men nu ska jag få igång middagen blir hamburgare.
Hur har er dag varit? Har ni köpt något på bokrean?

Kram/Amanda

14 reaktioner på ”En Bra Dag Med Bokpaket

  • Ja visst verkar den både spännande och bra. Men jag har inte läst den än. Just nu läser jag tidssystrarna som är sista delen i en trilogi 🙂

   Gilla

 1. Jag har inte köpt en ända bok på rean. Det är nog första gången det hänt. Tycker också man sover bättre då man tränat. Kan till och med räcka att man tar en kvällspromenad.

  Gillad av 1 person

 2. Min dag har varit bra. Ska på bio idag. Jag har inte köpt något på bokrean. Lyssnar mest på böcker just nu. Hoppas du får en bra lördag!

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s