Mina Längsta Böcker

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bra, haft en produktiv tisdag och även hunnit fått lite sol och friskluft även om det inte blev en lång promenad, då det var rätt kallt ute speciellt i skuggan. Men huvudsaken man får lite sol på sig.
Nu har jag hunnit druckit kaffe och tagit hand om disken. Kanske blir det lite läsning ikväll när jag har fått undan en hel del. Känns ju också mysigare att sätta sig med en bok när man har gjort mycket under dagen.

Nu tänkte jag även denna tisdag vara med i tisdagstrion som https://ugglanoboken.blogspot.com/p/tisdagstrion.html har startat. Och idag är det att man ska visa upp de längsta böckerna. Jag har några fler men här kommer 3 av dem.

Lite gammal bild

Första boken är Odinsbarn av Siri Petersen. Denna har jag läst och det är första boken i en trilogi och den är på över 600 sidor. Men trots det så tycker jag att boken var riktigt bra. Har även läst andra delen. Som också var bra. Bara sista delen kvar… Tyvärr. Riktigt bra trilogi.

Nästa bok får bli sömnlös av Stepen King som jag läste förra året (Äntligen!) Och även den riktigt bra. Den ligger också på 600 sidor. Minns inte exakt. Men runt där.

Nu till den sista som är nog den längsta boken jag har. Ett litet liv av Hanya Yanagihara. Denna har jag dock inte läst än. Den är otroligt lång. Den ligger lite över 1000 sidor. Så ja det är därför jag drar mig. Men jag har hört att den ska vara otroligt bra och jag vill läsa den men den är så lång. 😨

Innan jag avrundar vill jag bara säga att jag tycker det är kul att göra dessa inlägg om de senaste filmerna eller serier som jag har sett. För då får ni ju chans att lära känna mig mer och jag tycker det är så kul att läsa era kommentarer för man ser att alla gillar olika. Och så är det ju med allt. Men jag tycker det det är kul för vi alla är olika, och det är intressant, jag tycker att jag lär känna er mer också genom de inläggen. 😊
Kram/Amanda

14 reaktioner på ”Mina Längsta Böcker

 1. Skönt att få undan lite. Kul att läsa om de längsta böckerna du har i din bokhylla. Skulle också dra mig för att läsa en bok på över 1000 sidor. Men om du enbart hört positivt om boken så är det säkert värt det. 🙂 Du kan ju alltid strunta i att läsa klart den om du inte gillar den.

  Gillad av 1 person

  • Jo det har du helt klart rätt i och det är helt okej att det tar längre tid när det är tjockare bok. Och jag kan ibland uppskatta en tjock bok så jag får ta tag i någon tjock bok snart 🙂

   Gilla

 2. Jag håller med dig om att det är skönt att sätta sig och läsa när man har gjort mycket under dagen. Själv har jag börjat läsa Nora Roberts spänningsromaner. Väldigt bra om du frågar mig, jag gillar blandningen mellan kärlek och mord som händer i böckerna. Oj, jag förstår att du drar dig för att läsa den boken på 1000 sidor

  Gillad av 1 person

  • Ja visst är det en underbar känsla att sätta sig ner och läsa när man har varit produktiv. Det känns liksom så bra i kroppen och man njuter verkligen då 🙂

   Gilla

 3. En bra bok är ett perfekt sätt att komma ner i varv efter en intensiv dag, skönt att koppla av lite. Wow 600 sidor det var en hel del, inte riktigt koll på en vanlig bok men det är väl Max 1/2 tänker jag. Här blir det ju mest lyssna på böcker men tacksam för det ändå, det är vad jag orkar med ♥️

  Gillad av 1 person

 4. Har inte hört talas om de böckerna du tipsar om. Däremot så blev jag intresserad av den av Stephen King då hans böcker brukar vara bra. Han är en av mina favoriter när det kommer till författare. Själv mår jag bra och har helg då jag är ledig på fredagar.

  Gillad av 1 person

 5. Härligt att njuta i solen när den är framme.
  Kul med sånt här inlägg 😀.
  Sätta sig med serie eller bok efter en dag som man har gjort massor på är så skönt. Det är en belöning 😊.
  Odinsbarn var lång även att lyssna på. Men en dag kanske jag lyssnar på den får se.

  Ha en skön helg! 🌷

  Gillad av 1 person

  • Jo det är alltid skönt att sätta sig ner på kvällen när man har gjort något, känns som en belöning ja. Ja odinsbarn är både lång i fysisk bok och som ljudbok 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s