Fredag Och Helg

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bra men känner mig väldigt trött idag så blev ingen träning utan tog mig ut på en kortare promenad till biblioteket då jag hade en bok att hämta ut. Ska läsa engelska 6 och även i den kursen ska jag läsa en bok så hämtade den och la även på ett brev på posten till en brevvän. Är glad att jag tog mig ut. Var skönt med lite friskluft även om det bara blev en kort stund.
Känns skönt med helg, trots att jag inte har gjort allt för mycket så är det skönt med helg. Nu resten av dagen blir lugn ska laga lite mat och funderar även på att dammsuga då det är så mycket grus. Men annars blir det en lugn dag. Passar på att vila så mycket som möjligt så man får ny energi till nästa kurs på måndag. Jag ser fram emot det men behövde verkligen denna vecka för att få ny energi. Men jag tror jag även ska läsa lite till i min och Maricas bok som vi läser i vår bokcirkel. Har ca 10 kapitel kvar och det är en lättläst bok. Recension på den kommer sista mars. 😉

Jag känner att jag vill bli klar med denna. Det är inte mycket kvar och lättläst bok med lagom kapitel så jag tänker försöka läsa klart den ikväll eller imorgon. För jag gillar inte att hålla på med en bok för länge. Känns som man bara står och tuggar. Har ju liksom fler böcker.
Men detta är mina planer för idag och helgen. Kanske tränar jag i helgen istället. Men friskluft är viktigt det med. Men snart laga mat här. Om jag tycker det blir bra lägger jag ut receptet.
Vad vill ni ha för inlägg. Tänker inlägg som jag kan tidsinställa eller dagar jag inte orkar eller har tid att skriva då kursen börjar snart. Vill ändå försöka hålla igång bloggen så ge mig gärna tips.

Kram och trevlig helg/Amanda

14 reaktioner på ”Fredag Och Helg

 1. En promenad är bättre än inget tycker jag, man vill ju gärna träna men ibland finns inte orden där. Perfekt att hinna med lite ärenden när man ändå är iväg. Engelska 6 låter avancerat

  Gillad av 1 person

 2. Du kan ju tidsinställa bok och serietips. Eller om du sett någon bra film som du vill tipsa om. ”Fem fakta om mig” är kul tycker jag. Men annars tycker jag du ska blogga om det som du tycker om. 🙂

  Grym du är som ska hoppa på en engelskakurs till. Engelska 6 låter inte så enkelt men det fixar du.

  Gillad av 1 person

  • Tack för dina tips! Jag har tänkt skriva några 5 fakta om mig tex och lite annat som går att tidsinställa. Tack jag tänker att nu när jag har läst engelska 5 så är det lika bra att fortsätta så inte grammatiken svalnar 🙂

   Gilla

 3. Vi mår bara bra tack….Bättre med en liten promenad än ingen promenad alls…Dessutom hann du ju med att göra lite ärenden på biblioteket samtidigt….Håller med dig om att det blir tröttsamt med en och samma bok för länge

  Gillad av 1 person

 4. Här är det bara bra. Har haft en väldigt bra helg och ser fram emot nästa vecka. Det är bra att ta en liten promenad istället för att inte ta någon. Själv försöker jag ta en promenad varje dag om vädret tillåter. Hoppas du haft en bra helg!

  Gillad av 1 person

 5. Det var bra av dig att lyssna på kroppen & skippa träningen. Ta en promenad istället. Kul att ha brevvänner.
  Ja, för lång bok blir lite jobbigt. Ca 20 timmar lång bok räcker för mig.
  Spännande att börja ny kurs.

  Du kan ju lägg in en lista på något en dag som du vet är fullt upp på.

  Ta hand om dig 🌷

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s