Bokrecension: Lazarus

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bra och det har varit en lugn fredag och jag tänkte nu bjuda på en bokrecension då jag lyssnade klart på en ljudbok tidigare ikväll. Boken jag lyssnade klart på var 7 delen i Joona Linna serien av Lars Kepler. Det finns totalt 8 böcker i serien om Joona Linna.

Jag började lyssna på Lars Keplers böcker redan 2018 ungefär tror jag det var eller 2017 då hade jag precis skaffat nextory. När jag hade lyssnat på alla 6 delar som hade kommit ut så släpptes 7 delen. Fast som E- bok och jag läser inte mycket e böcker och på den tiden inte alls. Så jag slutade helt enkelt. Nu efter att ha lyssnat om från sandmannen (4 boken) så har jag ikväll lyssnat klart på del 7.

Handling: En död man hittas i en lägenhet i Oslo. I köket finns en frysbox och när polisen öppnar den gör det ett fruktansvärt fynd. Offret visar sig vara vara en dittills okänd gravskändare och trofésamlare. Några dagar senare kontaktar en tysk kommissarie Joona Linna och ber om hjälp med ett mordfall på en camping utanför Rostock. Joona förstår att mönstret som framträder är vansinnigt och samtidigt omöjligt att ignorera. Vissa skulle kalla det för ett mirakel om någon återvände från döden andra, rena mardrömmen. Boken finns där ljudböcker finns. Själv använder jag storytel nu.

Jag måste säga att jag är nöjd med boken och hur den avslutades. Det jag gillar med Lars Keplers böcker är att det är spännande från start och aldrig långtråkigt. Även om jag kunde lista ut en sak i boken så var det flera saker mot slutet jag inte såg komma. Så jag blev överraskad. Och det är det jag gillar med Lars Keplers böcker. Även om denna även kändes som en Action rulle fast i en bok måste jag säga att återigen gjorde författarparet mig inte besviken. Kommer helt klart lyssna på den senaste delen av serien.
Någon som vet om det blir fler böcker i serien?

Kram/Amanda

10 reaktioner på ”Bokrecension: Lazarus

 1. Kopplet skall ju vara riktigt bra, kanske får bli den för mig, måste ju ta tag i mitt läsande/lyssnande nu på riktigt. Jag killar kriminalare på tv och även bok så det får bli något åt det hållet, behöver spänningen i boken för att lyssna igenom hela. Vet du nån bra biografi som man borde lyssna på?

  Gillad av 1 person

  • Hahaha förlåt jag förstår att du menar kepler men det lät bara så kul 😂ja om du gillar kriminalare så rekommenderar jag verkligen böckerna om Joona Linna 🙂

   Gilla

 2. Jag har inte lyssnat på någon av dem böckerna än. Men jag kanske ger mig på en av dem böckerna när jag har slut på deckare i min bokhylla 🙂

  Vad bra att du gilla boken 👍.

  Ha en skön dag! 🌸

  Gillad av 1 person

 3. Spännande bok. Har lyssnat på några av böckerna om joona Linna och det ska finnas en till efter denna. Den ska heta spegelmannen som kom ut 2020. Den finns i alla fall på bookbeat som jag använder.

  Gillad av 1 person

  • Jo de böckerna är väldigt mörka och ganska detaljerade så är mörka deckare något man inte föredrar så ska man nog inte läsa böckerna 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s