Träning, Vila & Pizza

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bra. Men ganska trött nu nyligen ätit pizza vilket var väldigt gott då jag var och tränade tidigare idag. Känner mig riktigt duktig som har kommit ut nu lite varje dag nu och fått sol på mig. Men som rubriken säger. Träning, vila & pizza är hur min dag har sett ut. Jag var ju och tränade och tränar ca 30-40 min och för MIG räcker det. Jag gillar effektiva pass. Men alla är vi såklart olika och vissa gillar inte ens gym. Men iaf när jag sedan då hade kommit hem igen ätit lite och fått i mig en kopp kaffe. Så var jag trött så blev lite vila.
Nu på kvällen dock har jag tagit mig en varm och skön dusch. Frös så mycket. Diskade också upp lite men nu är man som sagt trött igen då man är mätt. Men jag är nöjd med dagen. Kroppen behöver ju röra på sig inte minst om man som mig sitter i rullstol. Jag blir ju väldigt lätt stel i kroppen med tanke på att jag sitter ner hela tiden. Men kroppen behöver också vila och jag är glad att jag har fått in båda idag.

Den vita tröjan (koftan) som jag har på mig på bilden köpte jag förra året på lager 157 riktigt varm och skön 😍

Jag kan också berätta att jag blev klar med uppdraget igår och skickade in det. Tog mig även ut i solen innan den hann gå ner men det var lite kallt då det blåste lite. Man märker att våren verkligen kommer med stormsteg nu. Men inlägg till bloggen blev inte skrivna dock. Önskar man hade en oändlig energi som aldrig tog slut.

Men som sagt en bra dag idag med imorgon ska jag vila och ta det lugnt. Resten av kvällen nu funderar jag på om jag ska lyssna lite mer på ljudboken, läsa tidssystrarna av Linda Andersson eller skriva lite inlägg till bloggen innan jag blir för trött. Men min dag har bestått i träning, vila och pizza så skulle jag beskriva min dag.

Kram/Amanda

10 reaktioner på ”Träning, Vila & Pizza

 1. Låter som en bra & skön dag 😊. Mat smakar väldigt gott efter träning. Gott med pizza 🍕.
  Jag försöker att vara effektiv på mina träningspass. Men ändå blir det ca 90min 😅.

  Skönt att du lämnat in ditt uppdrag. Hoppas att den blir godkänd 🙏🏻 Så du slipper lägga till.

  Mm jätteskönt att våren verkligen är på ingång 🌷.

  Ha det så bra 🌸

  Gillad av 1 person

 2. Ja kroppen behöver vila också. 35-40 minuter är ju jättebra. Jag brukar köra ungefär samma när jag tränar löpning eller pilates hemma. Pizza är så gott, barnen fick det häromdagen. Skönt att du fått in din uppgift!

  Gillad av 1 person

 3. Jag själv mår bra och är ledig så jag börjar inte jobba förrän på måndag igen. Det är viktigt med vila så kroppen får återhämta sig. Pizza är aldrig fel att äta, vilken pizza är din favorit?

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s