En Produktiv Måndag

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bra, blev inget inlägg igår dagen gick lite i ett kan man säga. Måndagar brukar inte vara den bästa för mig brukar vara tisdagar som jag kommer igång. Men igår var en bra måndag. Då jag oftast känner mig seg på måndagar.
Men igår var en produktiv dag. Jag kom ut i solen och uträttade några ärenden samtidigt som jag också passade på att gå och handla lite. När jag kom hem så diskade jag lite innan det blev en tidig middag med rester. Efter middagen blev jag så trött resten av kvällen. Men det var skönt att få en del uträttat, det känns alltid så bra i kroppen efteråt. Även om jag var väldigt trött. Härligt också att få en del sol med det behöver vi efter denna långa vinter. Det är så härligt att snön mer eller mindre smälter bort nu😍

Några dagar gammal bild men så härligt med all sol 😍

Idag är det tisdag och idag tänker jag sätta mig och skicka in introuppdraget i engelska 6. I första uppdraget ska man presentera sig och berätta lite om sig själv osv. Det ska vara inne imorgon men vill få in det idag. Det är ganska lätt och tar inte så lång tid. Tycker dock ändå att det är lite svårt att berätta om sig själv. Spelar ingen roll om det är på engelska eller svenska, tycker det är svårt att komma på saker.
Men skicka in introuppdraget det ska jag göra idag. Det är sol så kanske passar på att ta mig ut och får lite sol på mig. Vi får se har även inlägg till bloggen jag borde skriva så finns lite att göra. Ska försöka vara produktiv idag med men med andra saker. Då det alltid finns något att göra.
Hur har er vecka börjat, gillar ni måndagar?
Vill även passa på och promota min bookstagram igen nu var det ett tag sedan jag gjorde lite reklam för den men vill ni se vad jag läser och även vad jag gör om dagarna då jag brukar använda stories en del så följ mig där!

Nu har jag såklart fler bilder där men där har ni profilen och namnet som ni kan söka på. Men vill ni få se vad jag läser innan jag har lagt upp bokrecension här så följ mig. Önskar er en fin tisdag.

Kram/Amanda

12 reaktioner på ”En Produktiv Måndag

  1. Jag är trött idag men annars mår jag bra. Skönt att få till en produktiv dag. Det fixar du att berätta om dig själv. Vad gillar du att göra, familj, eventuella syskon och så vidare. Följer nu ditt instagramkonto för böcker. 🙂

    Gillad av 1 person

  2. Jag är inte särskilt förtjust i måndagar då jag alltid tycker att helgen gick för fort. Skönt då att man har ett jobb att gå till som man trivs på, det gör verkligen saken enklare. Annars tycker jag det borde få vara sovmorgon alltid på måndagar.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s