Tisdagstrion En Onsdag- Blod

Hej!
Hur mår ni?
Idag tänkte jag göra tisdagstrion igen. Dock är det ju inte tisdag idag utan onsdag- Men jag vill vara med ändå och kör istället idag. Så idag (tisdagens) är temat blod. Det kan vara i handling, på omslaget eller i titeln så jag tänker att detta bör inte vara så svårt. Vill man vara med så kolla in hos ugglan och boken. Där finns alla teman- https://ugglanoboken.blogspot.com/p/tisdagstrion.html

Vi börjar med en enkel och blod finns både med i titel och handling här. Detta är del 2 i säbyholms gröna fingrar. Mysdeckare men än del blod ändå och mysig bok. Lite Agatha Christie eller miss Marple.

Detta är dock en betydligt mer blodigare bok- Samma här finns blod på omslaget. Men detta är del 2 i en dystopi serie av Andreas Ek. Första boken heter Raseri. Gillar man dystopier så rekommenderar jag denna miniserie. Uppläsaren till denna serie är fantastisk!

Den här innehåller en hel del blod- Jag har nästan läst alla delar av Lars Kepler och Joona Linna och ja de innehåller alla blod men den här var det nog kanske lite mer än vanligt även om det är mycket blod. Vet att jag tänkte flera gånger när jag nu lyssnade på den att det var som en actionfilm. Men innehåller boken blod ja absolut.

Se där då lyckades jag få med blod på omslaget på två böcker och en i handling fast alla innehåller blod 😂Så jag tycker jag lyckades med temat denna gång.

Kram/Amanda

8 reaktioner på ”Tisdagstrion En Onsdag- Blod

  1. Känner inte till någon av böckerna. Kepler vet jag vem det är men har inte läst någon boka av Kepler. Det är inte min genrer.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s