Mina Senaste Filmer & Serier #6

HeJ!
Jag tänkte nu att vi påbörjar en en ny lista med serier och filmer som jag har sett. Jag har märkt att dessa inlägg uppskattas och och varför inte fortsätta dela med mig. Då får vi lite annat att läsa också. Så nu börjar vi.
Ni som har följt min blogg länge vet att jag tycker om dokumentärer och speciellt true crime. För någon vecka sedan såg jag en dokumentär som jag misstänker att jag har sett en gång förut. Då jag hade gillat den på netflix. Men det gör inget. Det var en bra dokumentär i 5 delar. Och trots att jag såg den nu igen efter några år så blev jag lika förvånad.

Dokumentärserien heter ”The confession killer” och är från 2019 och finns på netflix
Handling: Polisen heltar efter två försvunna kvinnor och sökandet leder dem till Henry Lee Lucas. Han tas in för förhör och snart blir det media hysteri, Henry Lee Lucas. Var och blev dömd men jag tycker det är hemskt och sjukt människor kan göra. Under seriens gång får man höra att han erkänner över flera 100 mord. Nu är inte jag en polis men tillochmed jag trodde tillslut inte på det. Frågan är bara om Henry Lee Lucas blev utnyttjad. För ju mer polisen frågar ut honom ju mer tar han på sig. Ska dock säga att han dömdes för 11 brott. Men ju mer man tittar desto mer förstår man att det inte går rätt till.

Trailer

Nästa film är en film som jag såg nyligen som jag vet att ni var många som frågade i Inlägget vilken film jag hade sett och filmen jag såg var.
Fear street part 3 eller Fear street 1966- Finns på netflix

Handling: I sista delen får man se hur förbannelsen över shadeside hände. Detta var en bra film det var denna som var nästan 2h. Denna utspelar sig när man trodde på häxor bla. Tänker inte avslöja för mycket men jag tyckte den här var den bästa av alla 3 filmerna i serien om shadyside.

Trailer👆

Sista filmen som jag tänkte prata om såg jag faktiskt nu ikväll tillsammans med sambon. Jag är nog en av de sista människorna som har sett denna film. Jag har såklart hört talas om den och nu när jag har sett den är jag glad att jag har gjort det. Filmen jag pratar om är
Avatar- 2009 och finns på Disney+.
Japp jag har inte sett den innan men nu har jag det och den var riktigt bra och grymt bra gjord.

Handling: Avatar för oss till den fantastiska världen Pandora och ett fantastiskt äventyr där en man till slut kämpar för att rädda såväl folket han älskar som den plats han numera kallar sitt hem.
Helt klart sevärd och riktigt snygg. Förstår att det var den dyraste filmen som hade gjorts när den släpptes. Kommer vi se tvåan som är på väg? Absolut, sambon hade redan sett första och vill se 2 när den kommer ut. Även jag vill se den nu.

Trailer- Även om jag nu misstänker att jag är den sista som hoppar på detta tåg.

Så detta var mina senaste filmer som jag har sett och det är helt klart alla sevärda. Eller om vi säger såhär för alla har inte samma smak på filer som mig. Det var inga dåliga filmer och de var värda min tid. Vilket gör mig glad.
Vilka filmer eller serier har ni nyligen sett?

Kram/Amanda


10 reaktioner på ”Mina Senaste Filmer & Serier #6

 1. Det här hade kunnat vara en filmlista från min vardag. 😀 Jag är själv ganska svag för Netflix true crime, då jag tycker att de lyckas riktigt snyggt med berättandet och uppbyggandet. Kan också tycka att de oftast lyckas få med viktiga samhällsaspekter, som ger ytterligare dimensioner till händelserna. Dokumentärerna blir lite som samhällsreportage ur verkligheten. Den här veckan har det dock blivit Clark och nu har ju Stranger Things fjärde säsong landat så… Vad tycker du om Stranger Things, btw? Stranger Things är en av de bästa berättelserna/serierna jag tagit del av, tror jag. Det är så mycket jag älskar med hela den världen.

  Gillad av 1 person

  • Clark har jag inte sett än men den ligger på listan över serier jag vill se. Då jag gillar true crime 😉Jag har sett första säsongen av Stranger things för några månader sedan och tyckte den var helt okej. Men blev kanske inte golvad av serien 😊

   Gilla

 2. Jag älskar Avatar och kan se den hur många gånger som helst. Det är något sorgligt över den men samtidigt fint. Ska lätt se tvåan med när den kommer ut. Konstigt det där med mannen som erkände alla morden. Om han inte var skyldig till alla. Vem var det då? Har de lyckats lösa morden? Många frågor haha. Får nog se dokumentären själv. 😀

  Gillad av 1 person

  • Nej jag tror inte de har lyckats lösa alla mord. Men jag kan tycka att det är sorgligt att någon får någon annan att erkänna saker de aldrig har gjort. Du får kolla på dokumentären, den är riktigt intressant 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s