Tisdagstrion: Å, Ä, Ö

Hej!
Hur mår ni?
Här har det ju varit tyst och det är mest för att det inte händer så mycket just nu. Därav är det ju bra att vi har utmaningen tisdagstrion. Och idag ska man tipsa om böcker som har Å, Ä och Ö i sig. Vill ni vara med hittar ni utmaningarna HÄR Men här kommer mina tips:

Först ut

Inte alltid en dans på rosor av Tobias Karlsson lyssnade jag på förra året och det var en riktigt bra bok och det är även Tobias själv som läser in sin bok och han var riktigt bra. Här får vi följa med i hans liv från barn till vuxen. Jag kollar inte på let´s dance nuför tiden men gjort det förut. Jag kan varmt rekommendera boken och ljudboken

Detta är cosy crime. Jag har pratat om denna innan och gillar man Agatha Christie och Miss Marple så kommer man tycka om denna. Det är en mysig bok i hästmiljö där ett mord inträffar. Denna fick mig även ur en lässvacka. Så rekommenderas varmt.

Sist ut så har vi en bok av min favorit författare sömnlös av Stephen King. Läste denna förra året och det var en riktigt bra bok. Fantasy med skräck element. Jag kommer än idag ihåg delar av denna bok så då var det en riktigt bra bok. Det handlar om en man som får svårt att sova och så börjar saker hända. En av hans bästa böcker enligt mig.

Här har vi då böcker som börjar på Ä, Ä, och Ö och det gemensamma är att jag kommer ihåg än idag när jag läste dem. Så då är det bra böcker. Har ni läst någon av dessa?

Kram/Amanda

26 reaktioner på ”Tisdagstrion: Å, Ä, Ö

  1. känner inte till dina böcker. Tobias Karlsson känner jag till men jag visste inte att han skrivit en bok. Cederwall känner jag till men har inget läst. King är naturligtvis bekant, men jag har inte läst mycket av honom. har dock ett ett par filmatiseringar som varit mycket bra.

    Gillad av 1 person

    • Jo Tobias har skrivit en bok och jag kan verkligen rekommendera den. Kul att jag kunde tipsa om böcker även om det är författare du kände till. 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s