Tillbaka På Gymmet

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bra, idag har jag även varit riktigt duktig och varit på gymmet. Har inte varit där på hela juni. Men det var ju väldigt varma dagar under juni så då orkade jag inte. Även om jag kände i kroppen att den ville dit. Idag har det varit varmt men inte för varmt så tog mig till gymmet och det blev rätt så svettigt och varmt. Men så skönt det var att få röra på kroppen. Blev hantlar, roddmaskin och löpband. Jag brukar gå en minut på bandet. Nu kanske det låter jättelite. Men för mig som sitter ner och har svårt att gå och då kan hålla 1min efter ett uppehåll gör mig riktigt glad.

Annars så har dagarna varit rätt lugna. Häromdagen åt vi glass och jordgubbar. Glass och jordgubbar det tycker jag är riktigt somrigt och gott. Och igår gjorde vi smoothie på jordgubbarna som var kvar. Så gott!

Jordgubbar och vaniljglass😍

Nu har jag diskat och snart blir det mat. Såg att mannen tagit fram kött som vi ska steka ikväll. Så det blir gott. Och extra gott blir det ju när man har tränat. Får se vad kvällen bjuder på. Ska dock sätta mig och skriva ett inlägg om introvert/extravert tänkte jag som kommer läggas upp senare i veckan. Men ska försöka ta mig till gymmet på fredag också. Vill försöka komma igång igen så vi får väl se om jag tar mig dit. Men nu när jag har skrivit det här så blir det lite som en push 😉

Kram/Amanda

20 reaktioner på ”Tillbaka På Gymmet

  • Ja jag har insett att det viktigaste är att min kropp får röra på sig. Ja, glass och jordgubbar är sommar för mig. Middagen blev väldigt god 😊

   Gilla

 1. Härligt att du tog dig till gymmet. Jordgubbar och glass är ett måste en svensk sommar. Så gott. Jag själv har en tand som gör ont så har varit tvungen att ta ipren två gånger idag. Annars är det bra.

  Gillad av 1 person

 2. All träning är bra träning och så skönt att komma till gymmet igen. Tycker alltid det svåraste med träning är att komma iväg men när man väl tränar är det så skönt.

  Gillad av 1 person

 3. Numera skippar jag gymmet helt o är helt omotiverad pgrav det. Så simmar hellre. De dagar är ju igentligen man ska puscha sej själv inte för hårt men lite 🙂

  Gillad av 1 person

 4. Jag mår bra. Mysig start på dagen med regn.

  Jag var med & träna igår 😊. När det för varmt så går jag heller inte till gymmet. Så träningen blir inte så seriös på sommaren för mig. Det är så det ska vara tycker jag på sommaren.
  Ta gärna en bild när du sitter i en tränings maskin. Skulle vara kul att se 😀.
  Bättre 1 min än inget alls. Bra jobbat 👏🏻!

  Jordgubbar 🍓 är gott i mycket. Glass, mjölk kvarg med jordgubbar, i smoothies m.m. 😋.
  Snällt av din sambon att plocka fram kött. Så ni kunde äta det. Oja! Mat smakar gott efter träning.

  Jag har med funderar på träning på fredag, i morgon. Men vi ska ner på kvällen & se bilar. Så får se.

  Ha det så bra! 🦋

  Gillad av 1 person

 5. Bra jobbat att gå en hel minut! Har man svårt för att gå så är det jättebra att klara av att gå en hel minut på ett band!
  Jag önskar hellre att sommaren kommer tillbaka. Här har det regnat de senaste dagarna, så tråkigt. Det behöver inte bli 30 grader varmt men kan regnet bara sluta så blir jag tacksam. Jag mår inte alls bra i regnet, får så himla ont i kroppen.
  Träna på sommaren blir mest promenader för mig och det är helt okej för mig. Så länge jag håller igång så är jag nöjd.
  Kram

  Gillad av 1 person

  • Här har det regnat nu också några dagar men idag har vi fint väder. Ja det är ju huvudsaken att man rör på sig kroppen mår ju så mycket bättre då 🙂

   Gilla

  • Jag började att gå till gymmet 2021 i mars och sedan har jag fortsatt men det händer att jag tar uppehåll speciellt när det var så varmt vid midsommar. 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s