Book Review: The Unhoneymooners

Hello!
How are you?
Today i thought i would do a book review of a book that i recently finished and i would like to talk about it.

The unhoneymooners by Christina Lauren. Read 29/6-7/4

Story:  Olive is always unlucky and her identical twin sister Ami on the other hand is probably the luckiest person in the world. She’s getting married with her dream man. When the entire wedding party except olive and Ethan gets food poisoning- there’s an all expenses paid honeymoon in Hawaii. Olive and Ethan has to act like they just got married…
For me who doesn´t read a lot of romance I must say I did really enjoy this book. It made me laugh a few times when i read this and the steamy scenes were so good. I´ve come to realize that if i am going to read romance books i like troops like enemy to lovers and fake dating. And both these troops are in this book. Will this year be when i realize romance? Maybe. However i still love my thrillers and mysteries/horror books. But i do recommend the unhoneymooners if you like fake dating troops. Or romance in general. And if you don´t like too much steamy scenes you will probably like this one, there are a few but not to much.

So who knows maybe i´ll read a lot more of romance… But i am a moodreader so if i feel like reading a romance i will do that. If i feel like reading a thriller i will do that.
Hugs/Amanda

12 reaktioner på ”Book Review: The Unhoneymooners

 1. Låter som en toppenbok! Hoppas den kommer i svensk översättning, annars får jag ge mig på den engelska versionen. Kul att du hittat en del av romance som du ändå tycker om, och coolt att du utmanar dig själv genom att utforska nya genrer.

  Gillad av 1 person

  • Jag vet inte om den boken kommer ut på svenska, tror bara att det finns någon bok av henne som är översatt. Men sett att flera av hennes böcker finns på storytel 🙂 Ja man måste ju våga utmana sig 🙂

   Gilla

 2. Här mår jag bra. Är inne på min andra semester vecka nu. Det är nog ingen bok jag skulle läsa men roligt att du valde att skriva recensionen på engelska eftersom boken var på engelska. Jag har ibland läst engelska böcker eller lyssnat på dem. Just nu lyssnar jag på snö och aska av Diana Gabaldon.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s