5 Saker Ni Inte Visste Om Mig

Hej!
Tänkte skriva ett inlägg som brukar vara väldigt populärt och dessa inlägg har jag skrivit förut en del men nu var det ett tag sedan. Tänkte nämligen dela med mig av 5 saker ni inte visste om mig. Ska försöka skriva saker som jag kanske inte har skrivit förut.

 1. Jag brukar ibland ha Sriracha mayo på min mackor när jag äter frukost. Riktigt gott. Lite hett men gott.
 2. Jag har även ibland också siracha på mackan det är också gott men lite starkare.
 3. Jag är och har alltid varit intresserad av änglar. Ända sedan barn har jag trott på änglar och att de finns med oss.
 4. Jag gillar att spela data spel så som The sims.
 5. Jag är spirituell- Jag känner av energier både hos mig själv och hos andra. Har nu börjat använda mina tarotkort mer igen efter ett långt uppehåll.
Foto av Sebastian Voortman pu00e5 Pexels.com

Jag kan säga att 3 och 5 hänger väl ihop med varandra lite grann. Jag har nog alltid varit öppen och medial på ett sätt. Det har liksom alltid intresserat mig. Men änglar det har jag alltid älskat. Hade änglar på väggen när jag bodde hemma. Och det har jag även idag.
Om ni vill får ni gärna läsa mitt andra inlägg som jag skrev tidigare idag. ”Jag är stolt över att vara introvert” heter det. Nu ska jag hoppa in i en dusch. Var och tränade tidigare idag. 😉

Kram/Amanda

27 reaktioner på ”5 Saker Ni Inte Visste Om Mig

 1. Fint och modigt att du vågar skriva ut det. Jag känner oxå sv det övernaturliga men nu har det inte varit något på jätte länge.

  Gillad av 1 person

  • Ja jag tänkte att fler kanske skulle uppskatta om jag skrev om det då jag tror att vi är många som känner av det. Men kanske inte vågar prata om det 🙂

   Gilla

 2. Så himla roligt att läsa fem saker man inte visste om dig. Jag tror också på änglar. Jag tror de finns bland oss och att de kan ge oss tecken att vi inte ska göra något vi inte egentligen vill. Jag inser nu att när jag tog min största överdos 2010 måste ha haft änglavakt då jag svävade mellan liv och död och låg i respirator.

  Gillad av 1 person

 3. Kul att få veta lite mer om dig, jag tycker det är väldigt intressant att läsa om det mediala och spirituella så du får gärna berätta mer om det i ett inlägg 😀 Ha en bra dag!

  Gillad av 1 person

 4. Ja vi har ju pratat om det lite tidigare. Övar mig hela tiden, men känner att jag inte är där än.. Däremot kan jag känna mycket, och är nog högkänslig.

  Gillad av 1 person

  • Jag brukade lägga för andra men nu var det ett tag sedan så för att komma tillbaka använder jag dem på mig och för att öva. Använder en kortlek som heter Archangel power tarot cards.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s