En Trött Måndag

Hej och godkväll!
Hur mår ni?
Här har dagen varit lugn, väldigt lugn. Det har varit en typisk måndag med en trötthet som har hängt som ett moln över mig. Men på eftermiddagen innan middagen, så gick jag till gymmet. Blev ett ganska lätt pass. Körde hantlar en hel del då jag har varit stel i mina axlar. Tycker ändå att det hjälper lite mot stelheten att köra hantlar. Däremot så tycker jag att det är nog den tråkigaste övningen/övningarna. Men försöker köra det lite emellan åt just för att jag vet att det mjukar upp lite. Sedan använder jag axlarna ju när jag kör så mycket med rullstolen. Så det kan vara bra att mjuka upp axlarna ibland med övningar. Även om jag tycker det är tråkigt. 😂

En äldre bild från när jag var på gymmet.

När jag var klar var det dags att gå hem… I regn. Vilket ändå kändes helt okej, med en dag då jag har känt mig otroligt trött är jag bara glad att jag tog mig dit. Nu har vi nyligen ätit och det var supergott. Nu ska jag bara ta en dusch och sedan kan tröttheten få infinna sig. Jag känner ändå att jag fick lite energi av både träningen och maten så ska ta en dusch när jag är klar med detta inlägg.
Men annars så sker det nog inte så mycket mer ikväll. Regnet har varit tillochfrån och jag gissar att det kommer fortsätta regna. Och imorgon hoppas jag på att vara lite piggare, dock vet jag att jag blir ganska lättpåverkad av vädret. Men vi får se. Nu blir det iaf en dusch innan ögonen stänger sig själva.

Kram/Amanda

16 reaktioner på ”En Trött Måndag

  • Jo jag tycker också att det är tråkigt med regn men det är ju som du säger man kan inte styra över vädret. För kunde jag bestämma så skulle vi ha sol jämnt 😀

   Gilla

 1. Jätte bra att du ändå tog dig till gymmet!! 🙂 Tänkte på det, går du på någon massage eller liknande för stel rygg/nacke? Eller räcker träningen?

  Jag måste komma igång med träning, men jag måste säga en sak, jag är bra på att skjuta på tiden… HAHA 😀

  Gillad av 1 person

  • Jag brukar gå på massage ibland men det är något jag vet att jag skulle behöva betydligt oftare. Så därför är jag glad att jag tränar. Jag är också väldigt bra på att skjuta upp saker 😉

   Gilla

 2. Igår drog jag mig för det pga vädret. Däremot hade jag behövt det. Ska däremot packa ihop väskan idag och åka och simma. Såg en ledig tid i bassängen. Det är sommarschema så inte lika många pass i bassängen då.

  Gillad av 1 person

 3. Här är det bra. Här har det regnat på natten. Naturen behöver nog det. Idag ska jag på bio. Har lyssnat klart på ljudboken så kommer skriva recension imorgon. Härligt med att träna på gym. Själv var det flera år sedan jag tränade på gym. Håller mig till mina promenader.

  Gillad av 1 person

 4. Tröttheten kan vara olika. Väldigt bra att du ändå gick till gymmet 👏🏻🙂. Hade du inte kört lite övningar för axlarna så skulle du varit ännu stelare. Så får du tänka istället 😊. Känns bättre att gå & träna när det är sämre väder ute. Mat hjälper en del att bli piggare då du får i dig energi.
  Skönt med en dusch innan sängen.
  Jag är med lättpåverkad av vädret.
  Hoppas att du är piggare idag.

  Ta hand om dig❣️🤗

  Gillad av 1 person

  • Jo precis jag tänkte nog så att gå jag inte och tränar axlarna nu kommer det ju bara bli värre. Sedan tror jag också att maten hjälpte lite. En dusch efter både träning och mat så sover man bra sen 🙂

   Gilla

 5. Va duktigt utav dej o åka gymma. Jag kan nog hålla med om att hantlar är den tråkigaste även så bra för axlar så man inte blir stel .

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s