Recept: Korvstroganoff

Hej!
För ett tag sedan berättade jag att jag skulle dela med mig av receptet med korvstroganoffen då jag blev så nöjd. Och nu tänkte jag dela den. Innan jag glömmer den helt. Vi ska även äta det idag igen (31/7)

Ingredienser:
Korv/falukorv/vegitariskt
Krossade tomater
En gul lök
Kryddor
Grädde
Siracha mayo

Så här gör du:
Börja med att skiva och skala löken och sedan skär korven eller börja med korven först. När korven och löken ligger i kastrullen, sätt på plattan. Använd de kryddor du vill ha. Jag använde svartpeppar,vitpeppar, chili flake. Rör om och stek. Sedan har du i krossade tomater och grädden. Rör om och smaka av. Innan jag stängde av plattan så hade jag i lite siracha mayo. Skriver inget mått då alla har vi olika tycke för hur starkt vi vill ha.
Och till detta hade jag fullkornris men man kan ju ha makaroner också eller potatis. Men detta blev så gott så ikväll ska jag laga detta igen så det är kanske bra att jag skriver ner det. 😉

Kram/Amanda

15 reaktioner på ”Recept: Korvstroganoff

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s