En Onsdag…

Hej och godkväll!
Hoppas eran dag har varit bra, jag har precis kommit ut från duschen vilket var väldigt skönt. Var till gymmet nu på eftermiddagen och det blev ett bra pass men svettigt. Väl hemma så blev det mat innan duschen som sagt. Annars så har jag även lagt upp en ny video på kanalen idag. Var så himla duktig igår och redigerade den så jag inte behövde göra det idag.

Jag har några planer både för bloggen och youtube och det ska bli så kul. Tänker berätta i ett annat inlägg men vi kan säga som så att jag har planer. Jag älskar att hålla på med både kanalen (youtube) och min blogg.
Annars så blir det en lugn kväll. Njuta av att jag tog mig till gymmet. Kände att min kropp behövde röra på sig och bli av med energi. Men annars så ska jag försöka läsa klart min bok som jag håller på med. Har även ljudboken till den så läser tillsammans med den fysiska boken. Som jag har lånat från biblioteket.

Tycker ni att det blir för mycket recensioner? Själv tycker jag att mina bokrecensioner är bra komplement till de dagar då jag kanske inte har något att berätta själv. Och så gillar jag att dela med mig av de böcker jag har läst. Även om alla kanske inte är en bokmal som mig, vill jag gärna tipsa ändå. Och mina vardagsinlägg kommer jag inte sluta med. Men ibland går livet på repeat. Jag lever inget speciellt liv och tänker inte försköna det. Men ni vet… Vardagen. Så därför tycker jag att mina bokrecensioner är ett bra komplement- sedan är böcker något jag verkligen älskar. Så det skulle inte kännas rätt att inte skriva om det.

Foto av rikka ameboshi pu00e5 Pexels.com

Men ja jag ville mest uppdatera er och hoppas att ni har en fin kväll. Hoppas att det inte regnar hos er. Här regnade det tidigare. Men detta var min onsdag. PS höll på att skriva tisdag i rubriken 😂

Kram/Amanda

17 reaktioner på ”En Onsdag…

 1. Tycker det inte blir för mycket bokrecensioner. Det kan vara bra att variera mellan vardagsinlägg o bokrecensioner. Här har man varit hemma då jag är sjuk. Har tittat på tre filmer idag.

  Gilla

 2. Kul att du har lite planer och idéer för dina sociala medier, jag tror absolut på att planera och ligga steget före (även om jag inte alltid lyckas själv). Jag försöker nu på senaterna jag har kvar att förbereda lite för mina egna inför hösten, några samarbeten och lite interiör inlägg som jag gör nu som skall upp sen när jag jobbar mer – precis som att du klippte film i går vill jag ligga steget före. Hoppas du delar med dig mer av dina idéer

  Gillad av 1 person

 3. Tycker inte alls det blir för mycket recensioner, precis som du säger är de bra komplement till vardagsinläggen. Dessutom älskar jag att få boktips även om tbr-listan bara blir längre och längre.
  Härligt att du tog dig iväg till gymmet och det ska bli spännande att höra om dina planer för blogg och youtubekanalen.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s