Några Varma Dagar

Hej!
Hur mår ni?
Här har det varit bra, har inte gjort så mycket. De senaste dagarna har varit så varmt så jag har knappt orkat gjort något. I torsdags så fyllde farfar år och jag var såklart där och firade honom. Kom dit lite tidigare och fikade med farmor och farfar. På kvällen sen blev det tacopaj vilket var så gott. Jag älskar pajer. Både som fika och matpajer😍
Igår var det fredag och det var ännu en varm dag och på kvällen blev det en dusch vilket behövdes. Vi hade omkring 29 grader hela dagen. Men jag lyckades på kvällen läsa klart min och Maricas bok för augusti. Recension kommer den sista augusti. Men det gör mig glad att jag orkade läsa lite. Dels för att jag vet att jag mår bra av det och det är något jag finner rogivande, trots värmen. Så trots värmen orkade jag läsa lite. Men det blir mest läst på kvällen när det inte är lika varmt.

Tycker denna är så passande att läsa är verkligen bra för hjärnan. Så glad att jag orkar för denna värme är ja. Man orkar inte göra så mycket för så fort man gör något så blir man svettig. Så därför tycker jag att läsning är en rätt bra sysselsättning i denna värme. Men ni ska veta det går lite trögt 😴🥵. Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte längtade lite till hösten.
Idag har det regnat på förmiddagen vilket jag tycktes behövdes. Gräs, blommor och träd behöver vatten. Jag har även hunnit svara på en del kommentarer. Ni ska veta att era kommentarer uppskattas ❤
Så de senaste dagarna har varit varma och jag har hunnit läst lite, firat min farfar. Och så har jag hunnit redigerat min novell som jag skrev för ett tag sedan och lät Elina testläsa. Tack för all hjälp Elina

Vad har ni gjort? Hur överlever ni värmen?
Kram/Amanda

10 reaktioner på ”Några Varma Dagar

  1. ja, paj är jättgott & går att variera, en bra och lagom maträtt tycker jag, hösten är min favoritårstid, jag älskar att vara ute i naturen på hösten, naturen är så vacker då, och jag gillar att krypa upp i soffan med en bok och en kopp te och höra regnet mot fönsterrutan i bakgrunden..

    Gillad av 1 person

  2. Här är det bra. Det är äntligen svalare. Vi hade upp mot 30 grader i fredags. Jag har överlevt värmen genom att jag varit inne haft fönster öppna och bordsfläkten på.

    Gillad av 1 person

  3. Det är skönt med lite värme men dessa dagar som varit har nästan varit för varma tycker jag, runt 30 grader är vi inte vana vid. Strax över 20 grader tycker jag räcker ändå. Mysigt att fira farfar ju

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s