Hundvakt & Prov

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bra, varit några tysta dagar igen här men jag lever. Bara det att det har varit lite mycket och orken har inte funnits. Jag skulle vilja och önska att jag hade ett inlägg per dag så bloggen inte står tom. Som Orsakullan hon har oftast bloggen uppdaterad varje dag och så skulle jag vilja ha det. Just för att jag verkligen tycker om att blogga och vill hålla den levande. Ni är som mina vänner och jag saknar er. Blir liksom lite tomt när jag inte har bloggat på några dagar. Det är många utav er jag skulle vilja träffa på riktigt. Men nog om detta.

Jag har ju haft för mig lite saker. I tisdags så var jag hundvakt åt farmor och farfars hund några timmar. Blev både buss och mys med hunden. Zingo (hunden) kom vid halv 1 och åkte hem vid halv 4. Var så mysigt men jösses vad trött jag var resten av kvällen. Men det är bra då fick man öva på hur det är att ha hund. Om och när jag/ vi skaffar hund. Blir iaf inte nu. Kan iaf säga att han har massor av energi och vill ha mycket uppmärksamhet

Här lyckades han somna tillslut😍

I går var det onsdag och då var jag in till västerås igen. Något jag inte har berättat är att jag fick ett F på engelska 6 och därav nu efter sommaren fick göra en F prövning vilket betyder att jag gör ett prov på kursen för att se om jag kan det jag ska.
Jag har haft jättemycket ångest och varit nere. Just för att engelska är ett starkt ämne och så klarade jag det inte. Så jag går ibland med ångest och skäms lite över det att jag inte klarade det. (Kursen) Men igår så satt jag från 9-13 innan jag var klar och jag är glad att jag tog mig tiden och gav allt. Hade 5h på mig. När jag sedan kom hem på eftermiddagen var jag helt slut.
Idag har det varit en lugnare dag. Varit ute i solen och nu på eftermiddagen innan jag började med middagen så rensade jag i min medicinlåda. Där jag har mina mediciner, plåster och alvedon. En låda som borde rensas oftare men nu är det gjort. Nu har vi ätit och nu blir det en lugn kväll.
Kram/Amanda

17 reaktioner på ”Hundvakt & Prov

 1. Åh håller verkligen tummarna för att det har gått bra på provet! Grym du är som kämpar vidare!
  Jag skulle också vilja ha ett inlägg varje dag, brukar kunna skriva några i förväg och ha dem förinställda men efter ett tag så tappar jag det också.

  Gillad av 1 person

  • Jag brukar vara duktigare på att skriva inlägg som man kunde tidsinställa men tror jag också har tappat det lite. Får kanske försöka hitta tillbaka. Tack! 🙂

   Gilla

 2. Här är det bra. Har varit på radion idag. Så härligt att ha sällskap av en hund även om jag vet att det kan ta på ens energi då de har så mycket energi. Hoppas ditt prov gick bra.

  Gillad av 1 person

 3. Jag bloggar med varje dag. Oftast. Mm…dem som kommenterar blir ju på ett vis sina vänner.

  Trevligt att va lite hundvakt. Hoppas att det gick bra. Så du får chans att vara det fler gånger 🙂.

  Jobbigt med prov i engelska. Men skönt att du fick göra om provet & verkligen fokusera på det du kan.

  Skönt att njuta i solen lite. Dem senaste dagarna har det ju varit super härligt väder ☀️😀
  Oja! Det finns ställen i hemmet som skulle behövas se över mer än vad man gör 😊.

  Ha det så bra! Hoppas att helgen blir bra! 🌺

  Gillad av 1 person

 4. Håller tummarna att provet gick bra!
  Jag har också varit lite frånvarande på bloggen en tag. Hade en målsättning att komma tillbaka men så hände det saker jag inte kunde styra över eller ville blogga om.. Skulle också vilja ha blogginlägg att ta fram när jag inte hinner blogga. Just nu är dock problemet att jag inte hinner få till de inlägg jag vill…

  Gillad av 1 person

  • Tack! Nej så är det ju att det är inte alltid man kan blogga om allt som sker och det är inte alltid man vill berätta heller. Men hoppas du kan komma tillbaka till bloggen mer under hösten 🙂

   Gilla

 5. Visst är det kul om bloggen lever alla dagar men meningslösa inlägg bara för att kan man ofta låta bli kan jag tycka. Utfylldnad eller vad jag skulle kalla dem. Bättre att vara aktiv när man vill och har lust

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s