En Fredag & Lässvacka

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bra, det är skönt med fredag tycker jag även om det har varit en bra vecka så har den också varit ganska mycket i den. Så det ska bli skönt med helg. Men idag är det fredag och det står tvättstugan på schemat. Det verkligen behövs. Tvättkorgen är överfull nu så det ska bli skönt att få undan tvätt- även om den kommer fyllas på lika snabbt igen 😂
Annars så blir det en lugn dag- passat på och svarat på några kommentarer då jag ligger efter igen men ja, jag uppskattar dem verkligen.

Läsningen verkar ha stannat av lite känner inte alls samma lust för att läsa. Jag vill läsa men ändå inte det är som jag inte har ro eller hittar på andra saker, eller jag känner inte samma motivation för att läsa just nu. Självklart behöver man inte läsa varje timme men jag har alltid någon bok jag vill läsa. Men just nu lyssnar jag mest på poddar och jobbar mer med min youtubekanal, men det är okej ibland har man lässvackor och just nu verkar jag vara i en sådan. Så just nu lyssnar jag på Skräckstunden blandat med en ny skräckpodd som heter scarypodden som jag kan rekommendera. Båda finns där poddar finns.
Men innan jag avrundar så delar jag även min senaste video

Hoppas eran helg blir bra här blir det som sagt tvättstugan mellan 17-21 och så får vi se vad kvällen bjuder på sedan, kanske blir det läsning eller inte. Lässvackan kommer släppa men jag har känt att jag har varit på väg in i en lässvacka ett tag nu och nu kom den så ja. Motivationen till läsningen har varit lite si sådär den senaste tiden men det kommer släppa.
Men trevlig helg på er

Kram/Amanda

18 reaktioner på ”En Fredag & Lässvacka

 1. Här är det bara bra. Har haft en bra dag då jag har haft egentid med personal. Älskar båda A quiet place filmerna och såg båda på bio. Ska kolla in videon!

  Gillad av 1 person

  • Jo jag är likadan läser oftast på kvällen eller natten jag med.
   Nej jag har inte sett filmen än men den ligger på min lista över filmer som jag vill se. Förutom är den listan väldigt lång 😀

   Gilla

 2. Alltid skönt med fredag oavsett om man har lite eller mycket att göra under veckan.

  Känner ingen det där med att ha lust till att lyssna på bok. Jag har märkt att det beror på vilken bok det är & hur den fångar mitt intresse.
  Denna förra va en deckare. Jag lyssnar mindre på deckare än på feelgood & min favo uppläsare. Men samtidigt vill jag variera kategorier så det inte blir samma. Så jag tröttnar på en kategori.

  Skönt att tvätta innan helgen. Vår tvättdag brukar bli söndagar. Då vi vill ha kläder tvättade till veckan 🙂.

  Hoppas att din läs lust snart kommer tillbaka.

  Ta hand om dig❣️🤗

  Gillad av 1 person

  • Så är det för mig med att ibland har inte jag heller lust att lyssna på ljudböcker. Jag brukar med försöka variera kategorier på böcker så jag inte tröttnar för mycket på samma 🙂 Ta hand om dig 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s