En Self Care Dag

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bra och jag har haft en lugn lördag. Vädret har varit regningt och grått. Mysigt men nu verkar det som att vi verkligen går mot höst. Och sommaren är redan över. Känns som den nyss kom.
Så det har varit en perfekt dag för att ta hand om mig själv. Efter att ha lagt upp en ny video på youtube så tog jag min epilator och en ljudbok i öronen och rakade mina ben. Ni hörde rätt ljudbok. Inte läst något fysiskt men lyssnade på ljudbok medan jag rakade benen. Nu på kvällen har jag även tagit en dusch vilket var väldigt skönt. Så en riktigt Me-dag. Jag känner mig så glad nu

Nyrakade ben och nyduschad sån härlig känsla😍

Nu längtar jag lite efter att gå och lägga mig. Vi har nyligen bäddat rent i sängen men älskar att sova i en säng med nyrakade ben. Det är en speciell känsla. Älskar att sova oavsett också😂

Nu tänkte jag ta och hoppa på Madeleines bloggutmaning. Hade tänkt börja vara med igen från september men hoppar på tåget redan nu i slutet av Augusti. Så dagens fråga för den 27 augusti är:
Badar du utomhus så här i slutet av augusti? Nu är det så att jag inte har badat i år alls. Men en dag som denna med regn så nej. Då hoppar jag badet, men om det skulle vara ca 27 grader eller över och sådär jättevarmt förmodligen ja. Men skulle säga att jag är nog den som inte badar i slutet av månaden. Börjar nämligen bli kallt. 😂

Hur har eran dag varit? Badar ni fortfarande utomhus?
Kram/Amanda

12 reaktioner på ”En Self Care Dag

 1. Härligt med en selfcare dag. Nj nej sommaren är inte över förrän in i halva september så har det alltid varit och måste få bli. Jag ölskar sensommaren och de dagar då sommaren dröjer sig kvar lite extra

  Gilla

 2. Så viktigt att tänka på o ta hand om dej själv o ha en self care day. Ja det känns som sommaren är över och jag själv tycker det är så skönt.

  Gilla

 3. Här har vi haft ett väldigt åskväder i natt vilket gjorde att jag inte kunde somna för halv ett på natten. Den natten vill jag inte vara med om igen. Jag har faktiskt inte badat utomhus alls i år trots att det varit så varmt.

  Gillad av 1 person

 4. Låter som en skön dag. Kan fortsätta med ta om mig själv dag. Då det regnar idag med 😊.

  Jag håller helt med dig! 🙌🏼😊 Jag raka bena & duscha när jag gick upp idag söndag. Det är sån härlig känsla att ha rakat bena & krypa ner i sängen å speciellt ny bäddad säng åxå 🥰.

  Skönt att lyssna på ljudbok.
  Än så länge känns dagen bra. Är det varmt. Så skulle jag kunna tänka mig att bada nu.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s