Bloggutmaning & Förändringar

Bloggutmaningar, Vardag

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bra, varit tyst hos mig nu några dagar, inte haft någon riktig ork och jobbat en hel del med mig själv så ja. Men tänkte ta och uppdatera er lite och svara på de sista frågorna från utmaningarna som Madeleine hade för september.

25 September- Ett tufft beslut… Var nog i somras när jag kom till insikten av att jag inte orkade plugga mer. Denna glöd jag hade när jag började studera har sakta börjat försvinna redan förra året. Men jag kämpade på men nu när jag läste engelska 6 innan sommaren. Kändes det alldeles för mycket. Och är det en sak jag vet så klarar jag inte av för mycket stress. Hela det här året har jag haft migrän och det är ett tecken att det är för stressigt. Så nu har jag istället tänkt komma ut och arbetsträna. Det är vad jag vill- Så nu hoppas jag få komma ut redan om någon månad. Var på ett möte om det idag och vi pratade om ett studiebesök på komunhuset där jag bor. Så vi får se.
26 September– Har höstjackan kommit på ännu? Ja det har det och även mina tjocktröjor har åkt fram.
27 September– Soppor & grytor hör hösten till. Lagar du sådant?- Jag lagar grytor året om men men det är extra gott nu på hösten och vintern.
28 September– Vokaler och konsonanter, kan du rabbla upp vokalerna i alfabetet? Nej. Jag skäms över det lite grann men har faktiskt inte koll på det. Hade mer koll när jag var yngre.
29 September– Alla soffpotatisars dag. Är du en soffpotatis? Nja jag skulle vilja säga att jag ha varit en soffpotatis mer men har blivit mer aktiv. Tränar ju på gym.
30 September– Sista september, beskriv din känsla. Hmm att tiden går för fort jag tyckte ju nyss september kom.

Nu har jag svarat på alla frågor och ja. Den förändringen jag har pratat om här på bloggen är att jag inte ska studera mer. Iaf inte nu. Vem vet vad framtiden säger. Men nu känner jag att jag vill göra något annat och jag vill inte gå in i väggen. Så tanken är att jag nu ska få testa min arbetsförmåga. Testa att göra lite jobb som arkivare. Därav ett eventuellt studiebesök på kommunhuset i kommunen jag bor i. Så nu kommer jag få både ork och mer tid igen för att läsa 😉😀

Foto av Pixabay pu00e5 Pexels.com

Kram/Amanda

23 reaktioner på ”Bloggutmaning & Förändringar

 1. Det var många utmaningar som blev besvarade😄 Så skönt att du kom till insikt om att du blev stressad av studierna innan stressen hann gå för långt.
  Här har också tjocktröjorna åkt fram, och även andra tjocka kläder.

  Gillad av 1 person

  1. Ja om det inte känns kul kommer jag ändå inte ens försöka och då är det bättre att byta fokus innan jag helt tappar lusten. Vem vet jag kanske pluggar mer i framtiden men inte just nu

   Gilla

 2. Jag mår bra. Ja gå in i väggen är det sista man vill. Kul att du ska få testa din arbetsförmåga. Kan tänka mig att du ser fram emot att kunna läsa mer böcker. Jag har precis börjat läsa en bok som jag fick av dig (blodsugarna).

  Gillad av 2 personer

 3. Det är ju det bästa med studier, man kan pausa och sen ta upp det igen om man känner för det.
  Jag hoppas att du ska få en bra plats att arbetsträna på! Otroligt starkt av dig att inse att stressen påverkar din hälsa och att du behöver byta fokus ett tag.
  Kram

  Gillad av 2 personer

 4. Kul att du ska på studiebesök 😃👍. Håller mina tummar ✊✊😊.

  Även kul att läsa dina svar på dina maddes bloggutmaning.

  Håller med. Det var nyss sommar ☀️🌸🪷🙂. Men känner att hösten har jag vant mig i nu 🍁.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  Gillad av 2 personer

 5. Så spännande att du har planer på att börja arbetsträna istället. Tycker det låter riktigt bra. Hoppas att du hittar ett bra ställe där du trivs. Om lusten till att plugga skulle komma tillbaka senare kan du ju återuppta det då. 🙂

  Gillad av 2 personer

  1. Ja precis, jag tänker att det är bättre att plocks upp pluggandet då istället för att pressa mig själv när jag börjar tröttna. Tack jag tror och hoppas att det kommer bli ett bra ställe :)😊

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s