Regning Dag & Handling

Vardag

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bra, igår var det riktigt härligt väder med sol och lite värme. Men idag är det grått och regnigt. Det slår om fort, och det märks att det är höst nu.
Men trots regnet och det gråa vädret så har jag ändå lyckats tagit mig ut lite även idag. Var ut och handlade och tog även med mig sopor ut. Alltid skönt att slänga sånt. Jag har så svårt att gå ut när det är grått och regnigt så jag är rätt stolt över mig själv att jag tog mig ut. På vägen hem så regnade det men ja. Lite friskluft skadar ju inte. När jag kom hem så blev det en kopp kaffe och mellanmål. Och nu har jag suttit och svarat på lite kommentarer. Har dock fler kommentarer att svara på men svarat på ”ligger efter”, ”min fredag” bland annat.

Såg att de nu har börjat sälja julgodis och tänkte testa dessa. Får se vad jag tycker. Är inte så förstjust i skumgodis men lite är okej. Sedan tog våra fryspåsar slut igår och det har vi tänkt länge att vi borde skriva upp på matlistan men inte gjort så var bara att handla det idag. Sedan lypsyl till mig. Men även om man skriver upp saker man ska handla så finns det alltid mer saker man kommer på som kanske inte står på listan. Känner ni igen det?

Resten av dagen och kvällen blir det vanliga här. Ni vet middag och sånt. Och så kanske det blir lite läsning ikväll- Har inte läst något på någon dag. Var alldeles för trött för det igår även om jag hade velat det.
Kram/Amanda

13 reaktioner på ”Regning Dag & Handling

 1. Förstår att du är stolt över att du kom ut trots det tråkiga vädret. Vi har ju hundar så vi kommer ut oavsett väder men det är tungt när det är grått, blött och blåsigt.
  Det finns alltid mer som behövs än vad som står på handlelistan. Och jag glömmer alltid ngt fast det är uppskrivet.
  Var skumttomtarna goda? Jag ska definitivt köpa dom när jag ser dom, måste ju ha dom till mitt julkonto @christmasbyemschen på Instagram. 🙂
  Hoppas att du får bättre väder idag!

  Gillad av 1 person

  1. Det är det som är så bra med hundar att man kommer ut på en promenad varje dag trots väder. Nej det är inte så kul att gå ut i regn och blåst men så skönt sedan när man kommer in. Ja jag tyckte de var goda skumtomtar. Och då är jag inte mycket för skumgodis 😊

   Gilla

  1. Ja, det är alltid skönt sen när man kommer hem efteråt. Ja det finns alltid något mer man skulle ha skrivit upp på matlistan så ofta så börjar man en ny matlista direkt 😁

   Gilla

 2. Samma väder som här då. Det känns bättre när man går ut fast motivation är lite trög & det är dåligt väder. Men Åå Så bra det känns efter man varit ute då 😊. Jag gillar med att slänga saker.

  Berätta gärna vad du tyckte om godiset.
  Oja 😆känner igen att jag går i affären & kommer på saker som inte står på matlistan. Vi skriver upp saker på matlistan så fort det tar slut här hemma.

  Är så ibland. Att man får priotera bort saker för stunden för man orkar inte. Hoppas att du orkar att läsa.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  Gillad av 1 person

 3. Ja här regnade det en del också men lyckades ändå gå nästan 6000 steg. Själv mår jag bra men är lite trött. Standard för mig är att om jag inte skriver lista så glömmer jag det viktigaste jag skulle handla. Har tänkt läsa lite idag då jag var för trött igår.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s