Matlagning & Helg

Vardag

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bra. Jag har haft lugna dagar med en del läsning förutom igår då jag valde att kolla på netflix istället och åt lite chili nötter till. Så gott😍
Jag har både igår och dagen innan stått för middagen och både igår och dagen innan blev det soppa och närmare bestämt spenat soppa. I torsdags dock när jag gjorde det så blev jag inte så nöjd då jag lyckades ha i alldelses för mycket salt, annars var den dock god. Igår blev det spenatsoppa igen. Hade ingen direkt inspiration och kände för något enkelt så då blev det spenatsoppa och jag blev nöjd. Igår blev soppan mycket bättre. Inte alls lika mycket salt.

Kanske inte den bästa bilden men detta är från igår. Blev väldigt gott som sagt och nu när det är höst så blir jag sugen på att laga soppor. Det är gott och enkelt, passar perfekt nu när det är kallare ute. Jag använder recept från Arla som grund men gör lite som jag själv vill. Följer det inte helt. Receptet hittar du HÄR

Idag står dock mannen för middagen och det blir köttfärssås med spagetti idag, vilket ska bli väldigt gott. Annars ska jag sätta mig och läsa lite idag och ta mig vidare i boken som jag läser. Läser just nu The shining av Stephen King och jag har läst den en gång förut på svenska, nu läser jag den på engelska. Har läst lite över 100 sidor och den är så bra. Det är en av mina favoriter när det kommer till hans böcker. Och ja den var bra på svenska men ännu bättre på engelska. Det ger en helt annan känsla. Men man väljer själv om man vill läsa en bok på originalspråk eller inte. Vad som känns bäst för en själv. Jag gör det mest för att hålla igång språket.
Men nu ska jag avrunda. Hoppas att eran helg har börjat bra.

Kram/Amanda

17 reaktioner på ”Matlagning & Helg

    1. Just den kvällen kollade jag på insidan på världens strängaste fängelser. En man som åker runt i världen och besöker fängelser världen över 🙂 Hoppas du fick en god spenatsoppa 😊

      Gilla

  1. Soppor är väldigt gott nu på hösten och det finns ju mängder av olika soppor man kan laga så det är lät att hitta något recept som innehåller det som man är mest sugen på

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s