Bokrecension: Hansson & Nilsson Löser Fallet

Bokrecensioner, ljudböcker

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bra med mig, tänkte bjuda på en recension för nu har min läslust kommit tillbaka ännu mer och jag är klar med en bok. En bok som jag har lyssnat på de senaste dagarna och nu tänkte jag dela med mig den.
Boken jag har lyssnat på heter Hansson och Nilsson löser fallet som är skriven av Christoffer Sorner. Boken kom ut 2021.

Handling: Sommaren 1986. Hansson och Nilsson tror att de ska vila upp sig efter att ha löst ett tufft fall där de tvingats infiltrera en liga med skinnskallar som piratkopierat och smugglat tusentals illegala LP-skivor till öststaterna. Istället hamnar de mitt i skottlinjen när världens i särklass största popstjärna, Davy Tyler, blir mördad i Stockholm. När de inser att polisen misstänker dem tvingas Hansson och Nilsson att fly. De har snart ett koppel av elaka skinnskallar och ihärdiga poliser i hälarna under en färd som tar dem långt in bakom järnridån. 
Detta var och är en riktigt bra bok. Jag är inte så mycket för mysdeckare men jag tror att den här boken kan ha fått mig att ändra mig. Det är biljakter, explostioner och skottlossningar. Det är fart från första stund och jag har några gånger under tiden tillochmed skrattat.
Detta är en bra första deckare. Detta var Christoffers första deckare och del 2 om Hansson & Nillsson finns redan ute. Dock inte son ljudbok än men första boken finns som ljudbok på bla storytel. Nu längtar jag tills del 2 kommer ut som ljudbok också. Inläsaren var riktigt bra och det här är en bok jag absolut kan se mig själv läsa eller lyssna på igen. Så ett riktigt bra tips om du gillar deckare men inte så allvarligt eller blodigt.

Kram/Amanda

24 reaktioner på ”Bokrecension: Hansson & Nilsson Löser Fallet

 1. Låter som en lagom bok, inte för tung som deckare ju lätt blir, även om jag ändå gillar deckare i alla former. Måste ta mig an att lyssna på fler böcker i höst, behöver avkopplingen och att bara lyssna på något så en bra ljudbok är alltid bra tips

  Gillad av 1 person

  1. Jag vet hur det är, men läsning för mig är så mycket mer. Om jag mår dåligt så är läsning något som oftast hjälper. Men ibland känner inte jag heller för att läsa 😉

   Gilla

 2. Kul att din läslust har kommit tillbaka. Bra att du utmana dig till att läsa deckare.
  Bra åxå att du tala om var den finns att läsa/lyssna på 👍🙂.
  Jag har sparat den nu. Tack för tipset 🙏🏻😊👍

  Ha en fin dag! Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  Gillad av 1 person

 3. Jag mår bra. Kul att du fått tillbaka läslusten. Själv har man också börjat läsa böcker. Just nu är det en svensk bok som jag fick av dig. Deckare kan vara så härliga att läsa. Jag själv gillar Milleniumstriologin. Vilket infattar män som hatar kvinnor, flickan som lekte med elden och Luftslottet som sprängdes. Har du läst dessa?

  Gillad av 1 person

  1. Jag har inte läst böckerna men jag har sett miniserien eller om det var filmer. Med Micahel Nyqvist de har jag sett. Men jag har aldrig läst böckerna. Kul att du tycker om dem 🙂

   Gilla

 4. Härligt att du fått läslusten tillbaka! Jag läste mycket som barn men tappade det i tonåren och som vuxen läser jag tyvärr inte. Ljudböcker tycker jag dock om att lyssna på 🤗

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s