De Senaste Dagarna

Vardag, Youtube

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bra, tänkte uppdatera er lite. De senate dagarna har varit bra, igår var jag hem till farmor och farfar och fikade lite, farmor ska även sy en t-shirt åt mig så hon mätte lite. Vi hade iaf trevligt. Vi ska även tvätta deras överkast till deras säng idag så tog med mig det när jag gick hem, mannen kom ut och hjälpte mig då det var ganska mycket. När jag kom hem sen så tog jag mig en varm dusch innan jag började med middagen. Som jag även blev nöjd med. Resten av kvällen blev lugn.

Idag så är det torsdag och vi har fått saker gjorda, både bytt i sängen då vi ska tvätta om en timme och så har vi hjälpts åt med dammsugningen och jag har både torkat golv och rengjort toalleten. Nu ska jag vila ryggen lite tills klockan är 17 då det är dags att gå ner i tvättstugan. Men det känns skönt att ha fått gjort en hel del redan så att när vi är klara med tvätten sedan så kan man ta det lugnt. Vi brukar oftast bädda rent efter tvätten är klar, känns skönt att det redan är gjort.
Så det har varit produktiva dagar vilket är skönt, älskar känslan när man har fått mycket gjort och man njuter mer när man återhämtar sig sedan. Det bästa av allt är ju att man sover gott på kvällen.

Detta är något jag tror på och som jag själv har märkt att är man positv varje dag eller iaf försöker så blir dagarna bra dagar. Det är helt klart inte alltid lätt men bara man försöker och ja vissa dagar och perioder är det lite svårare. Men jag har haft bra dagar.

Innan jag avrundar nu och även ska vila ryggen innan det är dags för tvätt så tänkte jag dela med mig av mina två senaste videor. Ni får jättegärna titta. Men helt klart inge tvång. Ni som vill får även dela mina videor! 🙏 Tack till alla er som tittar

Kram/Amanda

10 reaktioner på ”De Senaste Dagarna

 1. Det är verkligen skönt att krypa ner i en renbäddad säng. Ska faktiskt göra det ikväll 🙂 Dock är det supertrist att komma på när man ska lägga sig att man måsta bädda eftersom man på morgonen tog av sängkläderna för att tvätta.. därför brukar jag försöka sätta på rent på en gång.

  Gillad av 1 person

 2. Älskar att krypa ner i en ren bäddad säng. Själv mår jag bra och ser fram emot filmen Halloween ends som jag ska se på bio ikväll. Snällt att hon ska sy en t-shirt till dig. Hoppas du får en bra fredag!

  Gillad av 1 person

 3. Trevligt att besöka farmor och farfar. Snällt av er att tvätta deras överkast 🙂.
  Brukar jag med göra, duscha innan middag.
  Städa badrummen & lite sånt gjorde jag i onsdags. Håller med! 🙌🏼Känns bättre att återhämta sig när man varit produktiv 😊.
  När vi bäddar om så river vi ur sängen på morgon & bäddar rent innan läggdags.

  Hoppas du får en bra helg! 🤗🍁🌹

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s