Uppdaterad Blogg & Friskluft

Vardag

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bra, är lite smått trött nu efter middagen. Idag är det måndag och jag har varit ute en hel del idag. Var på möte hos min arbetskonsulent där vi nu har börjat uppdaterat mitt CV. Känns faktiskt så kul att få uppdatera den nu när jag har pluggat färdigt iaf hela grundskolan. På vägen hem så tog jag en lite längre väg hem då det var soligt så passade på att njuta av solen och lyssna på ljudbok.

Ny Header på bloggen 😍

Som ni säkert ser så har min blogg blivit lite uppdaterad med ny design och Header. Tycker det blev så snyggt och jag har länge velat uppdatera den, men jag är inte så duktig på wordpress design och hur man gör header. Så fina Sandra frågade mig igår om hon fick fixa header och design på min blogg. Kvällen innan alltså i lördags innan jag somnade så låg jag och funderade på hur jag skulle fixa med bloggen. Tror även att mina änglar hade lite med detta att göra eftersom Sandra frågade mig igår. Tack Sandra det blev verkligen så fint! Nu känns bloggen mer bokrelaterat då böcker är min stora hobby. Älskar även min nya header, den är så snygg. 😍

Iaf Sandra ska ha ett stort tack! Nu innan middagen så var jag även ut en gång till då smöret till bröd är mer eller mindre slut så var och handlade lite. Nu var det ingen sol ute och det var betydligt kallare ute denna gång. Var skönt att komma hem igen. Känns dock bra att jag har fått mycket friskluft idag för man mår bra av det och sover bättre. Resten av kvällen nu ska jag bara ta det lugnt. Ladda batterierna för imorgon ska jag iväg igen på eftermiddagen. Så får nog lite friskluft även imorgon.

Vad tycker ni om headern och den nya designen?
Kram/Amanda

20 reaktioner på ”Uppdaterad Blogg & Friskluft

 1. Både designen och headern är så snyggt. Jag själv mår bra och är på radion. Det blir bara kallare och kallare ute. Vilket gör att man får klä på sig mer kläder. Jag själv har märkt att jag snart får plocka fram handskar. När jag är inne så har jag mina handledsvärmare.

  Gillad av 1 person

  1. Ja det är ju inte bara kylan det blir ju mörkare betydligt tidigare nu om dagarna också så nu är det höst. Men det är mysigt då kan man tända ljus 😍

   Gilla

 2. Mår bra. Trött. Varit lång dag idag. Man får Matkoma, trött efter mat. Då kroppen jobbar med maten.

  Skönt att vara ute en del. Å skönt att kolla över ditt cv.
  Jättefin heder som Sandra ha fixat åt dig. Snällt av henne att fråga dig om du vill ha hjälp att fixa den.

  Alltid är det något som tar slut hemma.
  Hoppas att det har gått bra på det du har varit på 🙂.

  Ta hand om dig! 🌹

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s