Tisdagstrion: En Titel På Varje Bokstav

Tisdagstrion

Hej!
Nu är det dags igen för veckans tisdagstrio. Och denna tisdag är den en titel på varje bokstav av O,B,S. För att se de andra utmaningarna eller de kommande, kolla in hos Ugglan & boken Här kommer mina 3 boktips och ska försöka ta några som inte ha varit med så ofta.
Först ut

Offermossen

Läste denna i somras tillsammans med en kompis.
Handling: Mossmarken är en ödslig plats med dimhöljda vidder, hukande tallar och sjunkande jordar. En gång i tiden begravdes offer till gudarna här, och rykten säger att människor försvinner spårlöst än idag. Jag kommer fortfarande ihåg denna och den var lite trög i början mer blir bara bättre ju mer man läser den.

Denna läste jag och en vän också ihop, vi läste dock denna förra året. Riktigt bra och mysig deckare

Handling: Siri har alltid haft dåligt samvete för den föräldralöse Anton. Hon har prioriterat teatern och kärleken till Dramatens gifte chef. När älskaren bryter relationen flyr Siri Stockholm. Hon landar hos Anton som just vunnit en plantskola i Säbyholm på poker. Är man som mig som gillar Agatha Christi så kommer man gilla dessa, detta är del 1 i serien.

Sist ut så blir det staden av Camilla Steen som jag lyssnade på för något år sedan och jag minns fortfarande handlingen i den. Kanske inte jätteläskig men ändå spännande.

Handling: Det har gått 60 år sedan hela befolkningen i den lilla gruvstaden Silvertjärn försvann. Niohundra människor spårlöst borta. Ingen vet hur det gick till. Kan stadens fanatiska väckelserörelse ha spelat en roll i försvinnandet?

Detta var då mina tips för veckans tisdagstrio i O,B,S, har ni läst någon av dessa?

Kram/Amanda

18 reaktioner på ”Tisdagstrion: En Titel På Varje Bokstav

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s