Livet!

Tankar, Vardag

Hej!
Hoppas att allt är bra med er?
Här är det bra, som jag skrev i måndags så skulle jag iväg i tisdag. Jag skulle in till min vårdcentral som jag har i Västerås. Fick helt klart lite friskluft den dagen även om solen inte var framme. Friskluft är bra. De senaste dagarna har jag vilat. Imorgon är det fredag och jag tänker ta mig till gymmet iaf imorgon. Livet känns bra just nu. Jag skriver just nu för jag tror att vi alla har bättre och sämre dagar samt bättre och sämre perioder i våra liv. Och jag vet att många gärna bara skriver om de positiva delarna på sociala medier men jag tycker det är viktigt att säga att sämre perioder kommer. Även för mig även om jag försöker så mycket som det går att vara positv. För jag tror att positiva saker kommer om man är positiv och är man negativ kommer det negativa saker till en. Det har jag fått uppleva. Om ni vill att jag ska gå in mer på det skriv det gärna.

Men ja, livet känns bra och jag är tacksam och ser fram emot vad som väntar mig. Vad har jag mer gjort.. Jo jag har nu läst ut The Shining av Stephen King, vilket jag gjorde igår. Läste den nu igen på engelska och tyckte den var så bra. En helt annan känsla även om den var bra på svenska när jag läste den första gången. Vill ni ha en recension? Vet inte om jag ska skriva en recension. Det är ju en av hans kändaste böcker så känns som att alla vet vad den handlar om.

Tänkte avrunda nu, vet inte vad jag ville med detta inlägg. Kände för att dela med mig lite tankar och ja. Innan jag avrundar så vill jag länka min senaste video som jag la upp igår. Ni får gärna titta på den. Skulle betyda mycket men absolut ingen tvång. 🙏

Som sagt ingen tvång att titta men det skulle betyda mycket om du tittade då detta är något jag tycker är så kul att göra. Och om du tittar, räcker om du bara har videon igång om du vill göra något annat samtidigt. Det skulle hjälpa mig att få upp visningsantalet. 🙏 Eller lämna en like på videon eller kommentar. Vill du inte titta så skulle jag bli glad om du bara delade videon 🙏Så fler hittar till min kanal.

Kram/Amanda

18 reaktioner på ”Livet!

 1. Visst är det så att vi alla har bättre och sämre dagar. Det är upp till var och en vad man vill visa på sociala medier, men det är ju trist om man får det att framstå som att allt är toppen hela tiden när det inte är det. Jag respekterar dock att man inte vill visa allt när man har sämre dagar.

  Gillad av 1 person

  1. Jag förstår dock att man kanske inte vill skriva ut allt och i detalj varför man mår dåligt, för som du säger det är upp till var och en om vad hur mycket man vill dela om sitt liv 🙂

   Gilla

 2. Ja, inte är det lätt att få upp timmarna och prenumeranterna på youtube. Vi har lyckats nå de magiska 1000 och har tillräckligt med timmar för att bli sk youtube-partners. Numera får vi alltså lite betalt för våra filmer. Men jösses så mycket jobb! Sjävklart låter jag din kanal stå och rulla lite. Kika gärna in på vår ” Jikitas på äventyr ”

  Gillad av 1 person

  1. Vad kul att ni nu har börjat få betalt för era videor, ska absolut kolla in eran kanal. Ni är så duktiga. Vore så snällt om du lät min kanal stå och rulla lite 🙏😊

   Gilla

 3. Det är bra här. Lite trött. Men det är fredag, så 🙂.
  Hoppas att det gick bra på vårdcentralen 🫶.

  En recension om boken på svenska skulle va trevligt.
  Jag tror med att om man är negativt så råkar man ut mer om negativa saker. Är man positiv så är det lättare.

  Ska se på din video.

  Ha en bra dag & helg❣️🤗

  Gillad av 1 person

  1. Så är det absolut tror jag också att är man positiv även i de svåra stunderna så blir det lättare. Och är man negativ så får man mer negativa saker omkring sig 🙂

   Gilla

 4. Själv är man sjuk så det kommer vara att vila i helgen. Jag har faktiskt inte läst the shinning så du får gärna göra en recension. Alla har vi sämre dagarna och jag tänker att det är de sämre dagarna som får oss att uppskatta de bra dagarna.

  Gillad av 1 person

  1. Jag har också mest positiva dagar och det är jag glad för. Men tycker det är viktigt att nämna att man har sämre dagar, sedan behöver man såklart inte berätta allt om varför. 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s