Trevlig Helg!

Vardag

Hej!
Hur mår ni?
Nu är det äntligen fredag igen och det har varit en lugn fredag. Somnade ganska sent igår eller ja inatt och det var längesen det hände. Men på eftermiddagen tog jag mig iaf till gymmet och tränade 30 min. Känns skönt. Sover mycket bättre när jag har tränat eller fått mycket friskluft. Så jag trotsade kylan och tränade så nu sover jag nog bättre.
När jag kom hem så har jag bara tagit det lugnt och lyssnat på ljudbok samt ätit mat såklart. Resten av kvällen blir att lyssna klart på min ljudbok men jag ska även ta tag i att raka benen. Förstår inte varför jag drar på det. Älskar ju känslan av nyrakade ben😍Så ser kvällen ut, och om jag orkar så ska jag börja med min och Maricas bok för Oktober. Det känns så skönt att ha fått tillbaka läslusten igen. Älskar det.

The shining/Varsel

Handling: När Jack Torrance får i uppdrag att ta hand om det isolerade Overlook Hotel över vintern, ser han det som en möjlighet att komma på fötter igen efter att ha misslyckats som författare och fått sparken från sitt lärarjobb. Hans fru, Wendy, ser vintermånaderna uppe i bergen som en chans att läka relationen med Jack och förhindra att familjen splittras. Danny, deras femårige son, ser något helt annat. Han är synsk och kan se scener som ingen femåring någonsin borde få se. Han ser hotellets fasansfulla förflutna och de onda krafter som väntar på familjen. Varsel som den heter på svenska blev Stephen Kings stora internationella genombrott.

Som sagt en riktigt bra bok som jag verkligen kan rekommendera.
Nu önskar jag er en trevlig helg och hoppas ni får det bra.
Kram/Amanda

18 reaktioner på ”Trevlig Helg!

    1. Men du får lyssna på kroppen och ta det i din takt, så får du se att du kommer iväg du med, hade jag bott närmre så hade jag gärna tagit promenader med dig, för även det är bra. Alla mår bra av friskluft. 🙂 Ta hand om dig 🙂

      Gilla

  1. Jag är fortfarande sjuk men har inte haft samma huvudvärk idag som hade igår. Boken varsel måste jag läsa eller lyssna på. Visste du att Stephen King är pappa till Joe Hill som gjort bland annat Locke&key!

    Gillad av 1 person

    1. Hoppas ditt ben blir bättre så att du kan träna bättre. Men ja friskluft gör också gott för kroppen. Det är ingen skön känsla att raka benen men efteråt så är det värt 🙂

      Gilla

  2. Gött att det blev träning gör dig med 💪😊. Mm man sover bättre när man tränar. Jag kan med dra på att raka bena. Men för mig känns det mest besvärligt. Men värt det när man har gjort det. Sen krypa ner i sängen är så skönt. Skönt att din läslust har kommit tilllbaka 📖😊👍. Låter som en skön fredags kväll.
    Låter som en spännande bok.

    Ta hand om dig! 🌹🍁

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s