Dagarna Går

Vardag, Youtube

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bra, de senaste dagarna har varit bra. I måndags så var jag in till Västerås en stund på ett ärende. Väl hemma sedan så blev det en lugn kväll. I tisdags så var jag mest hemma och tog det lugnt. Igår hade vi tvättstugan så på kvällen var det fullt upp. Innan jag la mig igår så duschade jag också. Det bästa av allt var ju att lägga sig i nybäddad säng.
Idag är det torsdag och jag har varit på möte med min arbetskonsulent på eftermiddagen. På vägen hem handlade jag lite då vi åt tacos idag så köpte lite till det samt toapapper.

På vägen till mötet och på vägen hem, hann jag lyssna på först Scarypodden och påbörjade även säsong 4 av Skräckstunden. Det var lite små kyligt ute. Bet lite om kinderna men känns skönt att ha fått även lite friskluft. Väl hemma så har vi ätit tacos och annars har det inte hänt så mycket även denna kväll. Men jag är trött nu och ska nog snart lägga mig i sängen för jag ser fram emot att få sova. Imorgon är det fredag och har inget planerat då så ska försöka ta mig till gymmet imorgon. Vore skönt för har inte hunnit dit nu i veckan. Sedan är ju det väldigt skönt att avsluta veckan med en träning. Men det är skönt att ha något att göra om dagarna och friskluft, det är inte alltid det är lätt att ta sig ut nu när kylan kommer men man sover bättre.

Innan jag avrundar så tänker jag dela med mig av min senaste video. Denna gången är det en vlogg och jag vet ju att många även jag gillar att titta på vloggar. Så ni får gärna kika in den. Lämna en like eller en kommentar. Det gör mig så glad och jag uppskattar det så mycket. Jag tycker det är så kul att hålla på med youtube. Och tack till er som tittar🙏
Jag har även svarat på en del kommentarer av er. Ligger lite efter så ska fortsätta svara, men de jag har svarat på är
”matlagning & helg” ”bokrecension: Hansson och Nilsson löser fallet” och ”de senaste dagarna” De inläggens kommentarer har jag svarat på hittills. Som sagt ska fortsätta svara på kommentarer.
Glöm nu inte att kika in videon. Nu ska jag nog snart gå och lägga mig här. Blir inte uppe länge till så nu säger jag godnatt😴

Kram/Amanda

16 reaktioner på ”Dagarna Går

 1. Håller med dig, det är så viktigt och skönt att ha något att göra om dagarna. Annars går tiden fruktansvärt långsamt. Jag borde också bli bättre på att svara på bloggkommentarer, jag tänker att jag ska göra det men sedan kommer ofta något annat emellan.

  Gillad av 1 person

 2. Jag mår bra. Var till ica maxi igår och handlade. Den där scarypodden och skräckstunden har jag inte hört talas om men ska kolla upp då de verkar vara några poddar som jag kan tänka mig lyssna på.

  Gillad av 1 person

 3. Skön vecka du har haft. Hoppas att samtalet med af gick bra? Mm visa dagar är varma & visa dagar lite kyligare. Men den årstiden nu 🍁.
  Håller defensivt med! 🙌🏼 Grymt skönt att avsluta veckan med träning 🏋️‍♀️ 💪.
  Det är skönt att lyssna på podd eller bok. Jag föredrar bok. Men skönt att bryta det ibland & lyssna på podd.
  Oja. Frisk luft är skönt.
  Bra att du uppmanar oss att kolla in din youtube 👍.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  Gillad av 1 person

  1. Ja ibland är det ju bra och byta lite så man inte tröttnar. Men jag tycker det är mysigt att både lyssna på poddar och ljudböcker. Beror mest på vad jag är sugen på 🙂
   Ta hand om dig med 😊

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s