Det Var Den Här Helgen

Vardag

Hej!
Hur mår ni?
Här har det varit tyst några dagar, mest för att livet rullar på och det händer inte så mycket. Men i fredags så var jag hem till farmor och farfar en stund på eftermiddagen. Som ni vet så syr ju farmor en t-shirt till mig. Behövde prova lite igen. Det var trevligt att umgås med dem lite grann. På vägen hem sedan följde hon med mig hem då hon skulle få sitt överkast som vi tvättade åt henne tidigare. Även deras hund Zingo följde med på en hundpromenad då.
På kvällen sen så hände inte så mycket, somnade ganska tidigt då jag var trött. Men det var en bra start på helgen. Resten av helgen så har jag känt mig väldigt trött så igår lördag så kollade jag mest på serie. Kollade klart på säsong 8 av American horror story. Så nu ska jag börja på säsong 9 och jag tror jag kommer gilla den. Då det verkar vara en del 80-tals känsla och jag tycker ju om 80 tals skräckfilmer. Så det kan nog passa mig.

Idag är det söndag och det har fortsatt varit lugn då jag har varit otroligt trött idag med. Det blir ju fort mörkt nu och jag blir ganska påverkad av vädret. Men jag har tagit hand om disken och efteråt ringde jag och pratade med min pappa då det är fars dag. Nu ska vi snart äta middag här. Men det har varit en lugn och skön helg. Och jag har även läst lite idag i ”the gunslinger” av stephen king. Som jag har lånat från biblioteket. Jag har ju svenska versionen här hemma. Får se om jag byter ut och gör mig av med svenska versionen och köper böckerna på engelska. Någon som skulle vara intresserad av böckerna om jag säljer dem? Jag har inte bestämt mig men vi får se. Slänger ut en fråga iaf om någon är intresserad isf. Men mycket trötthet är nog en del pga vädret då det blir så mörkt tidigt nu.

Foto av Pixabay pu00e5 Pexels.com

Jag saknar redan hur alla fina träd var och är början på hösten. Jag gillar inte kylan snön kommer med men jag ser fram emot snön det är vackert och det blir ändå lite ljusare ute. Hoppas eran helg har varit bra. Nu ska jag avrunda här och strax äta middag.
Kram/Amanda

19 reaktioner på ”Det Var Den Här Helgen

  1. Mysigt att ta sig tid att umgås med farmor och farfar, det är så värdefull tid. Fick mycket tid med min morfar tills jag var runt 20 och det är tid jag värderar starkt än idag.

   Bra idé att sälja vidare böcker, det är bra med cirkulär hantering. Jag jobbar på att sälja lite kläder och leksaker – så att något annan kan ta dem vidare och är bra för plånboken

   Gillad av 1 person

   1. Ja jag tycker det är bättre att sälja eller att ge bort än att slänga. Och säljer man saker så får man ju även lite till plånboken och det är alltid bra 🙂

    Gilla

  1. Ja är det böcker jag inte tyckte var bra nog eller helt enkelt tappat intresset för så kan jag tänka mig sälja dem. Böcker som jag har älskat att läsa, har jag svårare att sälja 🙂

   Gilla

 1. Själv mår jag bra och har blivit frisk efter att ha varit sjuk. Låter ändå som en bra helg. Jag kan ibland störa mig på dåliga översättningar i svenska böcker som från början är engelska. Jag saknar också löven på träden men vill helst att snön kommer snart.

  Gillad av 1 person

  1. Jag kan tycka att det är lite tråkigt när man stör sig på översättningen just för att det är ju bra att det finns böcker som är översatta. Men man vill ju att det ska vara bra översatt 🙂

   Gilla

  1. Jag vet inte om jag skulle kunna sitta i mörket och skriva fast det gör jag ju nu. Men vill nog ändå ha lite ljus om jag skulle skriva en längre stund. Just för att inte bli trött 😂

   Gilla

  1. Ja hon tycker det är kul att sy och hon tycker även det är kul att sy åt mig då jag uppskattar det och använder det. Kul att du också syr lite grann 🙂

   Gilla

 2. Trevligt att besöka farmor och farfar lite 🙂. Sen att farmor följde med dig hem & hunden Zingo.

  Vilken tur att ni inte hade planerat helgen så mycket då. Så du fick chans att vila 👍😊. Skönt då att se serie & läsa bok.

  Tror vi är många som är lite trötta av vädret. I lördags var det mycket fint väder & direkt blir man gladare. Än när det är det här gråa & dystra ute. Jaja…….så är det varje år, så 🙂.
  Min helg har varit bra. Gick fort bara. Men så är det.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  Gillad av 1 person

  1. Ja det är alltid trevligt att träffa farmor och farfar, och deras hund. Ja man blir verkligen gladare av när det är finare väder ute och mycket piggare. Ta hand om dig 🙂

   Gilla

 3. Mysigt med besök hos farmor och farmor och vad kul att hon håller på med en T-shirt till dig! Vore jättekul att se sen 🤗 Känner mig också så trött nu, längtar nästan lite efter snö men tycker ändå mörkret är mysigt. Ha en fin vecka fina du❤️

  Gillad av 1 person

 4. Åh ja, jag tycker det är jobbigt att det blir mörkt så tidigt. Känns som att man inte kan gå ut fast klockan egentligen inte är så mycket. :/ hmm.. gillar Stephen King men endast läst en bok av honom då jag typ aldrig läser. 🙂

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s