Punktering & Julkort

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bra. Det har som sagt varit lite tyst nu i några dagar! Men orken till att blogga har inte funnits. Jag vill men orken finns inte riktigt. Jag hade hoppats på en lugnare höst och på ett sätt är det lite lugnare men ändå inte. Men nu tänkte jag uppdatera er lite. I helgen eller ja i söndags så upptäckte jag att jag hade fått punktering på ena däcket. Och igår när jag tänkte fixa det var cykelbutiken stängd. Det har nämligen hänt förut att de har hjälpt mig med samma problem. Och ja jag kunde ha åkt in till Västerås och hjälpmedelcentralen. Men valde att göra det här. Det är närmare.
När däcket var fixat så skickade jag några julkort.

Brukar ni skicka julkort?Jag tycker det är så mysigt och så uppskattas det också. Har några till jag vill skicka till så är snart klar.

Foto av Brett Sayles pu00e5 Pexels.com

Resten av dagen nu får vi se vad jag hittar på. Tror det blir lugnt. Ni vet det vanliga, mat och disk som ska göras. Fick en fråga av Orsakullan om jag inte kunde få en evakuerings lägenhet. Och jag har fått en och använder den vissa dagar och nätter. Men jag är hemma i min egen lägenhet just nu. Just för att i den lånelägenheten så finns ingen internet, ingen tv så när jag är där brukar jag läsa. Men jag har fått en sån lägenhet och därav kan jag ändå ta mig ut. Som på söndag kommer jag nog sova där då jag ska iväg på morgonen in till Västerås på måndag. Men när jag inte ska iväg på några dagar då är jag hemma i min egen lägenhet. Och jag är tacksam för att jag har fått en evakuerings lägenhet för jag var iväg mycket i november. Så den har använts. Jag skrev det även i förra inlägget men vet inte om det blev så tydligt.
För er som inte vet så läs detta inlägg så förstår ni nog mer. Men nästa vecka är de klara så det ser jag fram emot, senast den 16 ska allt vara klart.

Ja så nu vet ni vad jag har gjort lite grann och vad jag har på gång. Julen har jag också börjat planerat lite smått. Kan säga att jag vill ha en lugnare jul, jag följer magkänslan och vad jag vill. Men mer om det när allt är klart.
Kram/Amanda

13 reaktioner på ”Punktering & Julkort

 1. Brukar faktiskt inte skicka julkort, men på den tiden min mamma levde så brukade hon skicka till mig, ganska mysigt att få eftersom det är mer ovanligt att folk skickar julkort numera..

  Gilla

 2. Surt med punktering! Jag brukade skicka flera hundra julkort förr, nu blir det faktiskt inte ett enda. Det är för dyrt, och vi har valt att skänka pengarna till vår by i Gambia istället.

  Gillad av 1 person

  • Jo det känns som att det är lite förbi, med julkort. Vilket jag tycker är tråkigt då jag tycker det är mysigt att skriva och skicka. Samt att få. 😊

   Gilla

 3. Jag förstår dig lite i de du skriver, tappade själv lusten att blogga förut. Jag var nära att lägga ner bloggen helt och hållet med vänner o sambon peppa mig sa att det är ju det jag tycker om, att de gillar min blogg och att man får ha sina ups n downs 🙂 Det får alla ha ❤️ Och de hade rätt, jag älskar att blogga så nej jag lär inte sluta blogga, aldrig 😅

  Hmm jag skriver aldrig julkort – de har väl fallit i glömskan osv 🤔🤭 Fast nog har de en charm i sig

  Kramis

  Gillad av 1 person

  • Jo så är det nog att man har perioder med upp och ner. Men jag hoppas att i år kommer bloggen och mina sociala medier få lite mer kärlek. Ska iaf försöka med det. Då jag verkligen tycker om det 😊

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s