Julmusik

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bra, och jag har nyligen ätit middag blev enkel middag idag. Och med det menar jag pasta och köttbullar. Vi äter inte det så ofta och om vi äter det så blir det i någon sås. Men nu gjorde jag bara pasta till, och det var riktigt gott. Hade på lite schiratcha och kebabsås. Kanske inte är något man äter varje dag men gott när det sker.

Det är ju snart jul och även om jag inte har sett någon julfilm än så har jag lyssnat lite på julmusik och nu går det på repeat i min egen hjärna. Och när jag lyssnar på julmusik då är det alltid Magnus Carlsson. Oftast så tröttnar jag på jullåtar men inte hans låtar. Så här kommer två låtar som just nu till och från går på repeat i min egen hjärna. ”mitt vinterland” har varit en favoritlåt av Magnus Carlsson i många år som jag lyssnar på varje år många gånger. Jag tröttnar liksom inte på den låten.

Den första låten har jag lyssnat på i år redan men inte den andra. Men ja, hans jullåtar är så härliga och jag tröttnar inte på dem. De ger mig julkänsla.
Vad har jag annars gjort idag. Jag försöker komma ikapp mina obesvarade kommentarer. Jag har svarat på några men jag ligger fortfarande efter. Det är lite stressande. Just för att jag vill svara. Jag vill att ni ska veta att jag läser dem och uppskattar dem. Borde egentligen svara på en gång men nej det gör jag inte… Men jag har svarat på kommentarer från den 13 november till den 19 november. Så kolla dessa inlägg om du tror du har lämnat någon kommentar. Men till alla er som kommenterar. Tack 🙏❤ Ska försöka bli bättre men som ni vet så räcker inte tiden till…

Det finns mycket jag vill göra men dagarna går så fort. Men nog om det. Jag ville mest dela med mig av lite juligt. Jag har inte haft ro att kolla på någon julfilm men det har blivit lite julmusik redan. Har ni börjat lyssna på julmusik och kollat på julfilmer?

Foto av Brett Sayles pu00e5 Pexels.com

Kram/Amanda

14 reaktioner på ”Julmusik

  • Borde kanske bli lite bättre på julböcker. Blir oftast en julbok per år innan julen. Haha ja jag ligger efter med kommentarerna igen så du är inte ensam 😊

   Gilla

 1. Magnus Carlsson är så duktig och har sett honom på julkonserter ett par gånger. En sådan artist. Till och med min man som absolut inte gillar hans musik ser honom gärna live bara för att det är han.

  Gillad av 1 person

 2. Jag har sett några julfilmer faktiskt och även lyssnat på julmusik, det är ju så mysigt och trevligt. Min karl är inte lika förtjust i det, han anser att julmusik är som dansband och det gillar han inte. Jag älskar julmusik =D

  Gillad av 1 person

 3. Jag mår bra då jag blivit bra i magen efter att ha haft ont då jag blev kall. Magnus carlsson skulle jag vilja se live någon gång. Julmusik är härligt men jag känner att det inte ska spelas för mycket då jag lätt tröttnar på det.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s