Snön Är Tillbaka!

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bra, idag när jag vaknade upp så var det vitt ute igen. Snön kom ju inte för sån lång tid sedan men den smällte. Nu tror jag dock att den snön som har kommit, kommer stanna. Just för att det är så kallt ute och inne. Idag har jag frusit en hel del och jag fick upp värmen lite grann när jag damsög tidigare idag. Men annars har jag frusit. Så jag har nyss kommit ut från en varm dusch. Vilket var så skönt. Just nu när jag skriver detta så är det -8 och ja jag fryser bara av tanken.

Detta är från förra omgången då snön smälte senare. Jag har nog en form av hatkärlek till snön just för att dels blir det ljusare ute. Men jag sitter ju i rullstol och när snön kommer så blir det inte lika lätt att köra rullstol + då kylan. Jag som fryser så lätt. Det är vackert med snön men ändå så är det lättare utan.
Ikväll får vi se vad jag annars hittar på kanske fortsätter jag att läsa i julskuggor, läst halva boken nu och hittills är det riktigt bra noveller. Vi ska även snart äta. Idag blir det ugnsbakad falukorv med potatis. Man kan ju ha pasta till men potatis till det är liksom det bästa. Så GOTT. Sedan älskar jag potatis. Så ja. All form av potatis, potatisgratäng, kokt osv
Tänkte försöka avrunda nu.

Men innan så tänkte jag ställa en fråga, jag har nyligen lyssnat klart på en ljudbok det finns en recension på min bookstagram, men inte här. Vill ni att jag skriver en? Tänkte just för ett komplement för dessa vardagsinlägg. Och så tänker jag dela min senaste video.

Ni får så gärna kolla på videon och dela den så fler hittar till min kanal. Lämna gärna en kommentar eller like. Det betyder så mycket för mig. Jag tycker det är så roligt med youtube och jag vill så gärna växa med min kanal. Men då måste man ju även promota kanalen lite. Så låt gärna videon gå om ni ändå inte gör något. Och det är såklart frivilligt om man vill titta. Men jag uppskattar och det gör mig så glad om ni ville titta. Jag tycker det är så kul att göra videor och sedan redigera. Det låter verkligen min kreativitet komma fram 😍
Nu ska jag avrunda för snart ska vi äta. Jag är nämligen väldigt hungrig.

Kram/Amanda

16 reaktioner på ”Snön Är Tillbaka!

 1. Jag tycker inte alls om snö! Varje gång det snöar mycket hos oss tänker jag just på er som är rullstolsburna och har rörelsehinder. Våra gator plogad nämligen väldigt långsamt, så det går inte att ta sej fram annat än mitt i vägen. Å då bor vi alltså bara 2 mil från Stockholm city!

  Gillad av 1 person

 2. Det med snön förstår jag verkligen. Det blir supertungt då snön kommer. Till det, de som plogar tänker inte till. Vallarna som blir är smått omöjliga att ta sig över, även om de kanske inte är höga för oss som går.

  Gillad av 1 person

 3. Här mår jag bra men har lite mensvärk bara. Här har det också kommit snö men inte så mycket och önskar det kommer mer då det behövs. Här är det inte så kallt som det var i torsdag tack och lov så ska in en sväng till uppsala.

  Gillad av 1 person

 4. Jag är med nog en hatkärlek till snö ❄️ & is. Gillar snö. Blir så mysigt. Det hör vinter & jul till. Men är det is. Så har jag svårare att röra mig, gå. För att jag ska ramla, halka är en större risk.
  Det är så skönt att ta en varm dusch när man fryser 😊.

  Du vet mitt svar 😉jag läser gärna en recension om en bok av dig 😊. Så jag får tips på böcker.

  Gott med falukorv & potatis.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s