Ännu En Tidig Morgon

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bra, men jag är lite seg. I måndags blev det ju en ganska tidig morgon och så även idag. Fast ännu tidigare. Idag ringde klockan 7 och det var mörkt ute. Men jag kom upp och iväg till mötet idag. Det var riktigt kallt ute idag och har varit det hela dagen. När jag kom hem så tog jag det lugnt. Käkade lite lunch och läste.
Nu på eftermiddagen har jag och mannen varit vid lånelägenheten och städat så imorgon är det bara att lämna in nycklarna. Så ikväll har jag gått och plockat lite. Har fortfarande saker som jag behöver plocka undan men tar det under kvällen. Får se om det blir en tidig kväll, har inget jag måste upp till imorgon så behöver inte ställa någon klocka. Jag kan liksom vakna av mig själv. Älskar det.

När jag kollade brevlådan tidigare ikväll så hade det även kommit ett paket till mig och var från Orsakullan gissar jag då jag såg att det var från Falun. TACK! Även TACK till Madelena för presentkortet på akademinbokhandeln. Just nu försöker jag inte köpa några böcker nu inför jul plus att jag har ju böcker här hemma som jag borde läsa. Jag fyller år imorgon och det värmer i mitt hjärta att jag har hittat vänner som jag hoppas kunna träffa på riktigt någon gång Orskullan bor inte så långt från mig men vet att Madelena gör det. Men jag är så glad att jag gick med Bloggruppen för några år sedan. ❤
Iaf snart ska jag göra middag då vi har ris från igår behöver jag bara laga något till. Annars blir det en dusch sen och så ska jag försöka läsa ut novellsamlingen Julskuggor ikväll. Har bara en novell kvar. Och imorgon fyller jag 28. Ända jag vet är att mannen har tänkt att vi ska göra något på kvällen. Vad det är vet jag inte, men annars gissar jag att farmor kommer på fika. Förra året bakade jag till min födelsedag men känner att jag inte orkar med det i år då det detta med hissbytet. Så blir en lugn födelsedag. Och jag kommer nog inte blogga något imorgon. Så jag hoppas ni får en fin fredag.
Nu ska jag börja med middagen.

Kram/Amanda

20 reaktioner på ”Ännu En Tidig Morgon

  • Jag har åkt till Stenungsund och det är ju ca 3 timmar och lite till så nej så långt är det väl inte. Och vill man så går det. Hoppas vi ses nån gång. Vore så kul att träffa dig 😊

   Gilla

  • Tack så mycket för din present! Ja det skulle vara så kul om vi kunde ses i höst när du kommer till Västerås igen, får se till att vi ses då tycker jag också 😍

   Gilla

 1. Här har vi haft upp mot -20 så det var riktigt kallt när jag skulle till radion. Sen var det så otroligt halt så man verkligen fick vara försiktig. Jag postade din present igår så hoppas du får den nästa vecka.

  Gillad av 1 person

 2. Stort grattis på din födelsedag!
  Hoppas att du blir rejält firad. Och födelsedagar blir lika bra med köpta kakor och tårta som om man bakar själv.

  Kram

  Gillad av 1 person

 3. Hoppas att mötet gick bra 🙂. Mm det är riktigt kallt ute. Vi har här nu på morgonen -20 ❄️. Jag gillar ju nä det knarrar under fötterna när man får & att det är torr luft. Å inte så halt.
  Vad skönt att ni ska få flytta i er lägenhet igen. Å att ni har fått en ny hiss. Hoppas att inte den krånglar.

  Grattis på din födelsedag!! 🎉🎁🧁💖😃 hoppas att du har en bra dag. Spännande vad sambon har hittat på till dig.
  Kul att du fått present från Orsakullan.
  Jag är med väldigt glad att jag gick med i blogg gruppen på Facebook.
  Mysigt att se film. Det är så skönt när man inte behöver ställa klockan till nästa dag.

  Ha en fin födelsedag & fredag❣️😊

  Gillad av 1 person

  • Hissen fungerar och det känns så skönt. Tack så mycket. Jag hade en bra födelsesdag. Att inte behöva ställa klockan och vakna av sig själv är ju det bästa. Ta hand om dig med 😊

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s