Klockor & Tv?

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bra med mig, känner mig dock väldigt trött idag och vet inte riktigt varför men så är det väl vissa dagar. Tänkte vi skulle fortsätta med Madeleines utmaning.

2 Januari: En totalt överskattad pryl. Hmm Något som kommer på direkt är tv:n och jag ska förklara varför. Idag finns det streamingtjänster och man kollar oftast på någon av dem. Använder man tvn så kanske man har kopplat in datorn där. Men idag använder vi nog inte tv på samma sätt som för några år sedan. Jag tänker dock att det fortfarande finns de som kollar på tv men väldigt många av ser nog på streamingtjänsterna nu. Samt priserna för att köpa en ny tv, förstår jag mig inte på. En sak till är väl väggklockor. Vi har alla mobiltelefoner och där har vi ju klockan. visst jag har en väggklocka som jag har haft i flera år. Men vill jag veta vad klockan är blir det oftast att jag först kollar på datorn eller telefonen.

3 Januari: Att åka till återvinningen är… Något jag gör väldigt sällan men om jag gör det så är det för att slänga skräp och det känns ju alltid skönt att bli av med sånt. Oavsett om man lämnar in till loppis, ger bort eller åker till återvinningen. Men det känns ändå skönt att bli av med skräp och sånt man inte använder.

Foto av Tima Miroshnichenko pu00e5 Pexels.com

Hur är det för er? Använder ni fortfarande väggklockor.
Nu ska snart börja med maten tänkte jag. En fråga hur många inlägg tycker ni är lämpligast att publicera per dag? Funderar på att skriva ett till senare ikväll. Och låta detta inlägg stå för utmaningen och det andra mer vardagligt.

Kram/Amanda

8 reaktioner på ”Klockor & Tv?

 1. Det är bra här.
  Jag har väggklocka & kollar på den. Tror det är en vanesak & jag har alltid har tittat på den först
  Tv ser jag på fortfarande. Ibland streamingtjänster. Men jag är väl gammelmodig 😊 av mig.
  Man får ju bara lägga ut ett länk i blogg gruppen på fb. Men 2 inlägg är ju bra på en dag. Om det inte händer något speciellt eller man kommer på att. Det vill man skriva skriva i ett inlägg om.
  Sen är det upp till dig själv. Det är din blogg 🤗.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  Gillad av 1 person

  • Även om jag kollar mest på klockan på telefon så händer det ju att jag tittar på klockan som jag har på väggen. Men vet du, det är okej att vara gammalmodig också 😊 Ta hand om dig 😊

   Gilla

 2. Jag mår bra tack. Lite trött efter att ha jobbat i natt. Ja, jag använder fortfarande väggklocka. Men bara i köket, annars är det mobil och dator som gäller. Vi skulle behöva åka till återvinningen, har samlat på oss alldeles för mycket skräp.

  Gillad av 1 person

  • Ja det känns som att man mer nu för tiden använder antingen telefonen eller datorn när man vill veta vad klockan är. Ja jag har saker som jag skulle behöva lämna in till loppis som vi inte använder 😊

   Gilla

  • Nu har jag aldrig köpt en tv, de tv jag har haft och har har jag fått. Men när man har kollat på tex elgiganten så finns det tv som kostar 15.000 eller mer. Fast det kanske är för att de har olika finesser på🤷‍♀️

   Gilla

 3. Jag mår bra. Här har vi fått minusgrader så det har varit så halt på vägarna. Ja man kollar inte på tv:n på samma sätt nu. Jag kollar aldrig på vanliga kanaler utan har en chromecast som gör att jag kan kolla på streamsajter på tv:n via datorn. Det är hur bra som helst. Själv älskar jag att gå och kolla i second hand affärer,

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s