Dags Att Arbetsträna

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bra, veckan började lugnt. Mötet jag skulle ha igår blev inställt vilket jag är glad över, för i söndags låg jag helt utslagen i migrän igen. Så igår passade jag på att vila upp mig. Igår läste jag en hel del i både min ljudbok och den fysiska som jag läser tillsammans med Marica.

Idag är det tisdag och idag var jag till biblioteket, och vet ni. på måndag börjar jag arbetsträna då på mitt bibliotek. Det ska bli så kul och ännu roligare är ju att det var jag själv som frågade nu innan jul. Så på måndag är det dags jag ska vara där två timmar varje Mån-fred tycker dock det är lite lite. Men tanken är att trappa upp. Oavsett det ska bli kul. Jag vill ju också så mycket och jag tror ändå att det är bra att vi börjar med två timmar oavsett vad jag tycker. Man kan alltid trappa upp tiden. Jag är så glad och stolt över mig själv att jag frågade själv. Jag tog liksom tag i det och fixade en plats. Vi får se hur länge jag ska vara där men uppföljning om någon månad. Jag har papper på att vara där till April.
Resten av dagen så har jag lagt upp video på youtube och pratat med farmor och berättat nyheten för henne. Nyligen ätit. Blev en tidig middag då jag var hungrig. Nu ska jag bara ta det lugnt ikväll fortsätta läsa i boken som jag och Marica läser.

Till middag blev det baconsås och pasta och om jag får säga det själv så blev det gott. Har blivit lite sämre på att laga bacon men tror mest det handlar om tålamod.

Jag är som sagt väldigt glad och jag ser fram emot det och ville dela med mig av nyheten. Hoppas eran vecka har börjat bra.Nu innann jag avslutar så tänker jag svara på dagens fråga hos

17 Januari: Då gjorde jag bort mig… Det var ett tag sedan jag gjorde bort mig. Tycker det hände mest när jag var yngre. Nu i vuxen ålder försöker jag att inte göra bort mig då jag inte alls tycker om det😂

Kram/Amanda

13 reaktioner på ”Dags Att Arbetsträna

 1. Jag mår bra. Ska spela in ett nytt program imorgon. Håller kollar på the walking dead säsong tio nu då jag tror inte jag har sett så långt någon gång. Kul med arbetsträning på biblioteket, tror det kommer passa dig. Lycka till!

  Gilla

 2. Tror det är klokt att börja lite lugnt och sedan trappa upp allt eftersom. Vad modig du är som frågade om du får komma dit och arbetsträna. Jag håller tummar och tår att du kommer trivas.

  Gilla

 3. Men å vad kul att du skall börja arbetsträna, och ett bibliotek måste ju vara toppen, du som älskar böcker som jag förstått det. Ännu roligare när du sökt det själv dessutom – det är en liten boost. Här är det just nu mycket jobb – lite för mycket – men får ta ett långt sportlov

  Gilla

 4. Grattis! Så roligt att du ska börja arbetsträna på biblioteket, och att du själv ordnade så att du får börja där. Förstår att du är glad och stolt över dig själv. Det låter klokt att börja med två timmar om dagen, och trappa upp i lagom takt:

  Gilla

 5. 2 timmar är jätte bra att börja med. Det brukar oftast vara så. Skönt att du få göra en sysselsättning och hoppas du kmr att trivas 🥰

  Gilla

 6. Men så kul med arbetsträning! Om det är ngt jag har lärt mig så är det att börja smått för att det ska vara hållbart.
  Bra gjort av dig som frågade!

  Gilla

 7. Grattis till att du ska få arbets träna på biblioteket som ligger nära dig. Såå Glad jag blir!! 😃👏🏻. Vad grym du är! 👏🏻. Mm va stolt nu. Ta en dag i taget. Ha inga förhoppningar. Är mina råd.
  Vi äter med pasta med beconsås här 🙌🏼😊. Jag gillar mest när jag bara har i ostsåsen & becon. Inte med krossade tomater. Men denna gången blev det så.
  Håller tummarna & tänker på dig på måndag!
  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  Gilla

 8. Jag började också min arbetsträning med få timmar de dagar jag var där, kan vara skönt och bra att börja lugnt så man ser vad man orkar och klarar och sen trappa upp sakta men säkert så det inte blir för mycket på en gång 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s