Och Så Kom Snön…

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bra, jag har precis ätit middag här. Blev tidig middag och min matklocka började ju ringa så var bara att laga något. Blev wraps med kycklingkebab frysta grönsaker cottage cheese och sås. Och såklart tortilla bröd. Riktigt gott. Och fort gick det att göra.

Jag var inte beredd på att det hade kommit snö under natten och att det var vitt ute. Mötet blev ju inställt då personen jag skulle ha möte med var hemma och vabbade. Så innan jag såg att det hade kommit snö så tänkte jag gå och träna… Nu blev det bara en promenad till affären. Det var nästan som att träna, att köra i snö som börjat smälta är inte så kul. Dock var det skönt ändå att komma ut lite och få friskluft. Kände att jag hade mer energi och var glad när jag kom hem. Så promenader är inte helt fel det heller. Det kan vara bra att komma ut från lägenheten. Innan jag kom hem så var jag förbi biblioteket och hämtade en bok jag hade reserverat- Så nu ska jag bara läsa klart min och Maricas bok. Innan jag blev allt för hungrig så hann jag läsa lite. Jag har läst mer än häften nu så det ska nog gå.

Vi läser nu ”de blå damerna” av Kristina Appelqvist. Och jag tänker att jag ska försöka läsa ut den här nu under helgen. Blir en lugn helg dels för att vila upp mig inför måndag då jag ska börja arbetsträna på mitt bibliotek, och så gissar jag att det kommer vara moddigt och trögt att köra rullstol ute. Så håller mig inomhus. Mysigt att läsa i soffan när det är lite vitt ute.

Innan jag avrundar detta inlägg tänker jag att jag svarar på dagens fråga hos Madeleine Dagens fråga är : Jag tror på…att om du är postitiv och tänker positiva tankar så konner positiva saker hända i ditt liv. Det är helt okej att ha en sämre dag, men om du bara är negativ så kommer det också bara ske negativa saker. Och är man oftast positiv så sker det positiva saker i ens liv. Jag vet det då jag har varit väldigt negativ förr och nu är jag mer positiv och det sker mer positiva saker. Jag har såklart sämre dagar men oftast är jag positiv.

Nu önskar jag er en trevlig helg! Kram/Amanda

10 reaktioner på ”Och Så Kom Snön…

 1. Den där snön hade ingen räknat med, men kom ju inte så mycket. Härligt att komma ut i alla fall och allt är bättre än inget. Tror man ser det positiva om man försöker tänka positivt

  Gilla

 2. Blev också jätteförvånad häromdagen när jag kom ut och det var snö. På vår innegård var det bara blött och regn, men så när jag kom till jobbet var det vitt!! Men jag är klar med snö nu så det behöver inte alls komma mer här nere i Skåne 😀

  Gilla

 3. Det var mkt du fick göra 🙂 den maträtten ska göra liknade idag men med piteå bröd kebab och sallad och sås. Bra att du kunde åka iväg o träna lite 🙂 jag tycker så mkt om snön men nu vill man ha vår 🙂

  Gilla

 4. Det är precis så jag tänker! Det gör inte livet okomplicerat men jag är övertygad om att det komplicerade blir lättare att hantera.
  Kram

  Gilla

 5. Ja snön ställer lätt till det, håller med om att det ändå får räknas som ett träningspass. Wraps är inte dumt alls, perfekt sommar mat men funkar lite bra nu ju, bra god mat som är lättlagad skall inte underskattas

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s