Sista Frågorna

Bloggutmaningar

Hej!
Hur är det?
Tänker att i detta inlägg så tar jag de sista frågorna från Madeleines utmaning nu i Januari.

28 Januari Hemtjänstens dag, berätta om dina erfarenheter kring ämnet. Jag brukar mest se dem i vår trappuppgång då det finns en del gamla som bor här. Inte hos mig men i huset i deras lägenheter.
29 Januari I hemlighet så… älskar jag att gå utan bh hemma. Och jag vet att jag inte är ensam om det, tror knappast att jag är ensam om att tycka det. Och jag skäms heller inte över att jag tycker som jag gör.
30 Januari Ska jag vara ärlig så… berättar jag inte allt om vad jag tycker och tänker. Dels för att alla behöver inte veta och för att inte skapa drama. För människor kan ha svårt för att man tycker olika. Det viktigaste tycker jag är att man respekterar varandra.
31 Januari Om framtiden…Hoppas jag att jag har fått papper på hur mycket jag kommer orka arbeta och att jag har ett jobb, jag vill kunna tjäna mina egna pengar och göra något värdefullt för mig. Helst vill jag ju jobba på ett bibliotek 😉

Detta var de sista frågorna nu i Januari, tycker det är så kul att svara på hennes frågor dels för att det får en att tänka till men också för att man håller bloggen mer levande och inte bara skriver om sin vardag.
Nu ska jag gå och lägga mig så jag kommer upp imorgon. Älskar att jag somnar lättare om kvällarna. Vill ni läsa en bokrecension så scrolla ner då jag la ut en bokrecension tidigare idag. Recenserat boken jag och Marica har läst tillsammans.
Kram/Amanda

19 reaktioner på ”Sista Frågorna

 1. Jag älskar också att gå utan bh – och i pyjamas! Hårda och tajta kläder trycker så obehagligt på kroppen. Just nu har jag mycket värk i bröstkorgen och därför är en lös tröja utan bh under det absolut bästa för mig. (Så jag förstår dig helt.)

  Gillad av 1 person

 2. Man måste inte hävda sin rätt eller vad man tycker hela tiden 🙂 Välja sina strider lite. Så du gör helt rätt i att inte alltid säga vad du tycker. Hoppas verkligen du kan få ett jobb på ett bibliotek. Tror du hade passat perfekt på ett sådant ställe. Det är något visst med att tjäna sina egna pengar.

  Gillad av 1 person

  1. Precis och ibland vill jag inte heller säga allt, men du har rätt man måste välja sina strider. Tack det hoppas jag med för jag tycker det är så kul att få jobba med böcker. Trivs så bra med det

   Gilla

 3. Att gå utan bh är ju verkligen det bästa som finns 😅 ! Till och med trendigt att gå utan när man inte är hemma 😅 . Håller alla tummar och tår att du får jobb på ett bibliotek, tror verkligen det hade passat dig 🙂

  Gillad av 1 person

  1. Hade ingen aning om att det hade blivit trendigt att gå utan bh. Men det är verkligen skönt. Det bästa känslan är ju att ta av sig bh😍 Tack jag hoppas också att jag få ett jobb på bibliotek det hade verkligen passat mig 😍

   Gilla

 4. Tror att strosa runt hemma utan bh funkar om man bor ensam eller i par utan barn. Men har man barn och svängdörrar hemma vid skulle det inte kännas okej för min del. Däremot när det bara är Mister och jag hemma är det mer än ok

  Gillad av 1 person

 5. Kul att läsa dina svar på Orsakullans frågor 😃.

  Jag går med utan bh hemma. Så skönt 😊åker faktiskt från gymmet utan bh.
  Skönt att slippa hemtjänsten.
  Tror vi alla väljer vad vi vill berätta & att vi berättar visa saker till sin parter, andra saker till sin mamma & andra saker till sina vänner.

  Jag Håller tummarna att du får jobb på biblioteket där du är nu & arbetstränar 🙏🏻🤗.
  Tycker med det är kul med bloggutmaningar. Man får tänka till & lära känna andra bloggare mer 😊

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  Gillad av 1 person

  1. Det är ju verkligen skönt att gå utan bh speciellt om man har haft den på sig en hel dag och tar av sig den på kvällen 🙂
   Tack det hoppas jag också att arbetsträningen fortsätter efter april. Ta hand om dig med 😊

   Gilla

  1. Intressant att du aldrig har gjort det. Jag gör lite olika, ibland byter jag om på en gång och ibland på kvällen. Jag tycker det är en sån skön känsla att ta av sig bh på kvällen 😊

   Gilla

 6. Härliga frågor ändå, ja hoppas att du kan få svar på hur mycket du kan jobba, viktigt med stabilitet i vardagen och jobbet är ju en sån del, så det känns ju alltid bättre när man vet. Haha ja det där med bh är du inte ensam om – bästa jag vet är att byta om från kostym eller klänning från jobbet till träning tights och nån lös tröja och utan bh 😂

  Gillad av 1 person

  1. Ja jag hoppss och tror att jag snart kommer få det svaret det gör ju så mycket. Ja att gå i någon lös tröja utan bh är så skönt 😍Bästa känslan på kvällen att ta av sig bhn

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s