Mina Senaste Filmer & Serier #10

Filmer & Serier

Hej!
Det är nytt år och jag tänkte att det är dags att börja ett nytt inlägg där jag berättar om vilka filmer och serier jag har sett nyligen. Och jag tänker att vi börjar med julfilmen jag såg förra året runt jul. För det blev ju en julfilm iaf.

Ensam Hemma 2 (Home alone) Finns på Disney +. Tänker att alla vet vad det är för film så ingen beskrivining behövs.

Jag har även sett klart serien Arrow, det gjorde jag i slutet av förra året och jag tycker att serien är riktigt bra och att jag gillade slutet. Jag är nöjd med hur serien slutade. Det finns 8 säsonger på Netflix.

Serien är baserad på DC Comics seriefigur Green Arrow. Trailer kan ni se HÄR

Nästa serie som jag tänkte prata om nu är en dokumentär serie som jag har nämnt tidigare i ett annat inlägg. Serien har 4 säsonger och jag har nu sett klart de två nyaste. Serien heter I am a killer för några år sedan kom första säsongen och jag fann det så intressant. Nu har jag sett klart hela serien och jag hoppas det kommer fler säsonger. Serien finns på Netflix.

Trailer till säsong 1👆

Dokumentär serien handlar om: Fångar som har dömts till döden, de får chansen att berätta sin historia hur allting ledde dit där dom nu är. Det finns som sagt 4 säsonger på netflix ute nu.

Sista dokumentären jag tänkte prata om eller serien för detta inlägg är en dokumentär serie som jag och mannen har tittat på från och till och ikväll (11/2) såg vi klart dokumentären.

Dokumentären heter Ancient Apocalypse

Journalisten Graham Hancock reser jorden runt på jakt efter bevis på mystiska, utdöda civilationer från tiden runt den senaste istiden. Min sambo började kolla på denna och så tyckte han vi skulle se den tillsammans och nu har vi sett klart den. Det var riktigt intressant och spännande, och platserna har är på är både vackra och spännande. Jag skulle själv vilja besöka dessa platser. Serien finns på netflix. + att när vi har kollat på denna dokumentär så har vi även suttit och diskuterat en hel del. Så det är en bra serie om man vill kunna diskutera.

Jag tror detta får räcka för detta inlägg men jag har hunnit med att se en hel del och det har blivit lite dokumentärer på den senaste tiden. Jag gillar dokumentärer och jag är glad att jag iaf har sett två stycken. Vad har ni sett på nyligen?

Kram/Amanda

12 reaktioner på ”Mina Senaste Filmer & Serier #10

 1. Arrow är en serie jag hat påbörjat titta på. Men det har inte blivit att jag har tittat klart på den ännu. Men kanske skulle ta tag o göra det. Men kommer ihåg att den var bra iallafall.

  Gillad av 1 person

 2. Ensam hemma är ju en klassiker, det tråkiga är ju att det inte går att ha på svenskt tal Loui vill så gärna se den. Vilka spännande dokumentär om journalisten som åker runt jorden för att hitta okända civilisationer. Så bra tips ju

  Gillad av 1 person

 3. Jag har sett delar av eller hela serierna och gillar dem alla tre. Men (!), jag kan ha svårt att avsluta så långa serier som Arrow. Åtta säsonger är lite väl mäktigt och jag kan tröttna fort. Hur är det för dig, gillar du långkörare eller ledsnar du också efter nån säsong eller så?

  Gillad av 1 person

  1. Jo jag vill ju inte att det ska ta slut. Arrow som ändå är en lång serie när den väl är slut så känns det ju lite tomt. Jag kan tröttna men just med arrow så gjorde jag inte det. Det höll en spänning länge vilket höll mig fast. Men andra serier har jag tröttnat på fortare 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s