Min Bloggresa

Taggar

Hej!
Hur mår ni?
Det har varit tyst hos mig i några dagar nu, livet rullar på och jag arbetstränar. Jag skulle ju kunna skriva att jag trivs och tycker det är roligt. Vilket jag har gjort. Så det vet ni ju så det kanske skulle bli lite tjatigt. Istället så har jag låtit bloggen vara och umgåtts med sambon en del. Ja vi tvättade i tisdags men tvättkrogen var inte tom länge.

Härom dagen såg jag madelenas skriva ett inlägg om hur länge hon har bloggat och nu tänkte även jag berätta lite om min resa. Jag började blogga på bloggplatsen redan när jag bodde hemma måste vara 2012 och runt 2014 gick jag sen över mer till nouw som då hette nattstad. Men jag har även bloggat på blogg.se i någon liten period. Men runt 2020 på hösten gick jag över till wordpress på heltid och har inte ångrat mig.
Är så glad över att slippa allt strul som var på nouw på slutet som gjorde att jag helt enkelt gick över hit. Jag trivs jättebra och jag kan inte se mig själv byta plats. Att jag dessutom har bloggat i 10 or och i år är det 11 år sedan jag började blogga. Så många år och tiden har verkligen flugit förbi. Det har gått över 10 år och jag tycker fortfarande om att blogga. Det har såklart funnits perioder då det har varit mindre kul men allt som allt så tycker jag om det.

Jag gillar att läsa bloggar och tycker om att läsa en varierande blogg. Lite vardag. Rätt skönt att läsa om andra personer som också ibland har sämre perioder eller bara tycker att måndagen är seg. Då man själv ibland känner så. Men annars lite bokbloggar. Jag gillar helt enkelt en varierande blogg och man behöver inte ha samma stora intresse för böcker.

Och tack vare bloggen och alla dessa år som jag har bloggat så känns det även som jag har fått nya vänner. Är så glad att jag gick med i Social media support & share group swedish. Innan det så hade jag bloggat en del till och från men när jag gick med i den gruppen tog min blogg fart och det blev ännu roligare att blogga. Sedan har det ju även kommit några fler grupper för bloggar, vissa är inte aktiva idag. Men en annan grupp som jag också är med i är United influencer den är dock lite nyare och skapades för 3 år sedan. Så nu kör vi 10 år till med att blogga och jag hoppas att jag kommer få träffa er som har läst min blogg länge. Man har en sån fin gemenskap. Tack till madeleine för inspirationen till inlägget. Nu tar vi helg och jag önskar er en fin helg.
Själv ska jag försöka avsluta min ljudbok (spindeln av lars Kepler) och påbörja min och Maricas bok.

Kram/Amanda

12 reaktioner på ”Min Bloggresa

 1. Det är väldigt konstigt att tvättkorgen aldrig kan vara tom väldigt länge. Känns som man typ aldrig får se botten på den. Men det är skönt när den väl är det. Men så himla tråkig att para ihop strumpor tycker jag.

  Gilla

 2. Vad kul att jag kunde inspirera dig till ett inlägg. Håller med dig. Hade varit så kul med någon bloggträff, men som alltid, så svårt att få till. Har inte träffat så många på riktigt heller, men visst hade det varit så roligt.

  Gilla

 3. Så häftigt när man inser hur länge man bloggat! Jag har bloggat sedan 2008 och bloggen har ju verkligen utvecklats och förändras genom tiden. Så klart, eftersom mitt liv förändrats 🙂 Går ofta tillbaka i min egen blogg för att kolla när vi gjorde en viss sak, var på en viss resa eller liknande. Som ett bra uppslagsverk, haha!

  Gilla

 4. Just ja- nattstad. Kom ihåg att jag tyckte de va dumt att de skulle byta men antar att så är det oftast tillslut vänjer man sej. Kul att arbetsträningen går bra 🥰

  Gilla

 5. Jag trivs verkligen också med wp, och verkligen skönt att slippa allt strul på nouw ! Så kul att höra att du trivs på din arbetsträning 🙂 jag gillar också varierande blogginlägg. Gillar inte folk som skriver om en och samma sak

  Gilla

 6. Här mår man bra. Här har vi fått mycket snö helt plötsligt. Kul att läsa om din bloggresa. Visste inte att du bloggat så länge som du gjort. Här bloggar man på nouw just nu men tänkte förut att gå över till wordpresess men med min adress corkystyle.se skulle det kost 500kr att få den adressen till wordpress.

  Gilla

 7. Det är bra här. Just nu på väg till stan för att titta lite.
  Kul att höra att det fortfarande går bra på arbetsträningen 😀.

  Trevligt att läsa om din blogg resa. Jag är inne på mitt 12:te år med mitt bloggande. Min blogg tog med fart när jag gick med i någon blogg grupp på fb.
  Jag märker skillnaden hur jag skrev då & nu 😊. Jag gillar med att läsa varierande bloggar. Därför så kul att vara med i en blogg grupp. För man får variationen.

  Jag lyssna ut en bok i morse. Redan börjat på en ny 😊.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  Gilla

 8. Så kul att läsa om din bloggresa. Du har flyttat runt lite mer än jag. Jag började på blogg.se i mars 2007 och sedan har jag bloggat på samma adress ända till mars förra året då jag valde att ta med hela mitt arkiv och flytta till egen domän. Bästa beslutet!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s