En Solig & Kall Måndag

Vardag

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bra, jag har haft en lugn start på dagen och arbetsveckan (har börjat arbetsträna). Men när jag gick till mitt bibliotek som jag arbetstränar på så var det kallt ute. Men även soligt och fint, men jag längtar till våren då både denna kyla och snön är borta. När jag gick vid 12 så innan jag gick hem så var jag in och handlade hamburgebröd och korvbröd. Blir hamburgare till middag idag. Som jag ska tillaga efter att jag har skrivit detta inlägg.

Nu är jag dock ganska trött. Vaknade 45 min före min väckaklocka och kunde inte somna om så har varit vaken sen kvart i åtta idag. Jag har märkt att jag somnar väldigt bra på söndagkvällarna men vaknar tidigt på måndags morgonen. Idag var det ju inte så tidigt men, det har hänt att jag vaknat runt 6 och inte somnat om fast klockan ringer 8:30
När jag kom hem så lyssnade jag en stund på spindeln av Lars Kepler och har lyssnat ungefär 40% av boken nu och jag gillar den fortfarande, så spännande. Jag känner mig ganska seg men det får man väl göra nu när det är måndag och veckan har precis börjat. Men jag har hunnit diska lite och lagt tvätt i tvättkorgen tills imorgon då det är dags för att tvätta igen. Vi tvättar mellan 17-21 så blir nog att sova efter tvätten imorgon. Men mannen hjälper mig så det ska nog gå bra.

Ska avrunda detta inlägg nu och börja steka hamburgarna som jag ska äta. Men hoppas att eran vecka har börjat bra och har ni haft sol idag?
Kram/Amanda

15 reaktioner på ”En Solig & Kall Måndag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s