Veckan Är Slut & Bakning

Vardag, Youtube

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bra, nu är det helg igen och veckan har verkligen flugit förbi igen. Men det är verkligen kul att vara på biblioteket. I veckan har jag gjort lite datajobb och kollat över listor samt gallrat böcker. Och igår var jag i disken. Så det är varierande och kul. Igår när jag kom hem så vilade jag lite och senare på eftermiddagen så bakade jag en kladdkaka som vi åt senare på kvällen, mannen fyllde år så tyckte vi behövde en kladdkaka.

Vad gjorde jag mer. Läste ut en bok. Jag har den senaste veckan läst Mysteriet på Hester Hill av Kristina Ohlsson och igår läste jag ut den efter att jag hade bakat. Det var en riktigt bra bok. Det är en barnbok för barn 9-12 år. Jag vet att jag är vuxen men ibland vill även jag läsa barnböcker. Jag lånade boken från biblioteket, just nu är jag väldigt dålig på att läsa mina egna böcker i hyllan. Men det blir väl så när man jobbar på ett bibliotek. Min pågående ljudbok är spindeln av Lars Kepler så bra bok. Lyssnat lite över 3h och jag gillar den. Nu i helgen blir det bara att ta det lugnt och bara vara. Hade hoppats att få tvätta men fanns ingen ledig tid så vi tvättar på tisdag.

Nu innan jag avrundar inlägget så tänkte jag även dela min senaste video. Trots att jag arbetstränar så hinner jag hålla på med youtube. Vilket jag är glad för. Men lägger upp en video i veckan. Jag gör det konternueligt.

Ni får gärna titta om ni vill eller bara dela vidare så fler hittar kanalen.
Hoppas ni får en fin helg nu.

Kram/Amanda

16 reaktioner på ”Veckan Är Slut & Bakning

  1. Ja jag vill ju fortfarande göra det då det gör mig kreativ och jag tycker om att få vara kreativ. Jag bakade kladdkakn för ett tag sedan, vi har fortfarande inte ätit upp den 😂

   Gilla

 1. När man har en aktivitet att göra. Så gör dagar & veckorna fort. Kul att du får göra lite varierande jobb på bibblan.
  Gott med kladdkaka 😋Grattis till din sambo 🎉.
  Man ska läsa det man känner att man vill läsa/lyssna på 💜.
  Kul att du hinner med youtube.

  Ta hand om dig och va rädd om dig! 🌹🤗

  Gillad av 1 person

  1. Ja det är kul när det är lite varierande då går ju dagarna fort. Kladdkaka är verkligen gott. Det har du rätt i man ska läsa och lyssna på det man vill 😊
   Ta hand om dig med

   Gilla

 2. Jag mår bra. Har haft en bra helg. Här snöar det för fullt. Jag själv lyssnar på kaninjägaren av Lars Kepler. Det är så gott med en kladdkaka. Däremot så brukar vi eller basen köpa fryst kladdkaka då det är så lätt att den inte blir kladdig när man gör själv. Har varit med om det själv.

  Gillad av 1 person

  1. Jag funderar på om jag skulle ta och lyssna om den boken var några år sedan jag läste den boken. Det är gott med kladdkaka och helst vill jag ha glass till. Ja den man köper i butiken är extra kladdig och god 🙂

   Gilla

 3. Verkligen roligt att du trivs så bra och kul att du får ha så varierande arbetsuppgifter. Känns som det passar dig och att du verkar ha det bra så det är toppen ju. Perfekt att kunna låna böcker nu när du är där, passa på – dina kan du ju ha kvar till senare tillfälle så det blir win win

  Gillad av 1 person

  1. Ja detta passar mig verkligen och det är verkligen kul att få lära sig hur det fungerar bakom och inte bara bakom disken när folk lånar. Mina böcker finns ju kvar så tar dem när jag känner för det

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s