Bokrean 2023

Okategoriserade, Tankar

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bra och vet ni, det är ju snart dags för bokrean 2023 och jag har hittat några böcker jag skulle kunna tänka mig köpa. Jag har inte förbokat några böcker men jag har kollat in några och jag tänkte berätta om några. Eftersom mitt stora intresse är böcker så måste vi ju iaf ha ett inlägg om bokrean 2023.😉

Först ut som jag nu har hittat är en recept bok med recept på bröd. Det är ju verkar bli väldigt dyrt att köpa bröd så funderar på att börja baka eget bröd. Boken jag har hittat heter Lindas Matbröd och det står att det är enkla recept med steg för steg och att det passar nybörjare. Den kostar 69 och recept böcker brukar kosta en del så funderar på att passa på och köpa den. Ännu en recept bok som jag har kollat på heter Soppa med tillbehör Just nu letar jag efter enkel mat och soppor är ju enkla. Här blir det enkla soppor som är snälla mot plånboken. Kostar 59kr.
Nästa bok som jag funderar på är en bok jag först såg hos sandrasdagar jag läste hennes recension av denna bok och jag blev genast sugen på att läsa den. Vad hjärtat aldrig glömmer heter boken. Jag har inte bestämmt mig men på bokus kostar den just nu 49 kr.
Sista boken är faktiskt en till recept bok Soppor för en komplett måltid heter den. Nu när jag arbetstränar så vill jag kunna laga mat som inte kräver så mycket ork eller tid. Det som gör att jag även tittar på denna är priset. Bara 29kr på bokrean.

Så vad jag mest har hittat som intresse är böcker med olika recept och såna böcker brukar ju oftast kosta lite mer så det är kul när man hittar böcker och de kostar mindre. Får se om jag köper några i år eller inte. Men det är iaf några jag har kollat in. Vet att man kan låna från bibblan men är så rädd för att göra boken smutsig då den inte är min. Den med bröd är jag sugen på att köpa hem. Då bröd har ju blivit så dyrt så det är ju billigare och godare att kanske baka själv. Jag vill dock ha recept med lite lättare bröd som är enkla att baka. Då jag aldrig har bakat bröd själv.
Är det några böcker som ni tänker köpa på bokrean eller som ni readan har förbokat?

Kram/Amanda

28 reaktioner på ”Bokrean 2023

 1. den tanken är du inte ensam om ” att börja baka eget bröd”. känns som allt börjat blivit så dyrt, så den tanken har slagit mig med faktiskt. Om du hittar nått bra recept får du gärna tips om det ^^

  Gillad av 1 person

 2. har, *host* redan förbeställt 11 böcker på adlibris bokrea så vet vad jag gör fram till sommaren. Kan också varmt rekommendera lindas bakböcker, har en själv men tror det är en annan utgåva

  Gillad av 1 person

 3. Har inte hunnit kolla något på bokrean ännu, men brukar alltid köpa något 🙂 Har bakat bullar flera gånger från Lindas bakblogg så den boken skulle jag också kunna tänka mig att köpa. Jag gillar att köpa kokböcker även om jag kanske inte lagar så många recept från dem i slutändan. Men jag gillar inspirationen.

  Gillad av 1 person

 4. Jag mår bra. Har inte förbokat någon. Intressanta böcker du tog upp. Däremot skulle jag själv inte köpa någon receptbok. Den enda boken jag väntar på att ska komma ut i storpocket format på svenska är En svärm av tusen bin av Diana Gabaldon som är den sista delen i Outlander serien. Den boken är däremot uppdelad i två böcker.

  Gillad av 1 person

 5. Oj vad tiden går 😅 Snart redan bokrean är här. Tyckte det var nyss 🙂. Bra att du har kollat ut några böcker 📚 på bokrean.
  Kul att du har fått ögonen för bakning av bröd. Det godaste är ju färska frallor, smör & ost på med glas kall mjölk 😋😍. Soppa är med gott. Speciellt en ruggig dag som det är denna torsdag.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  Gillad av 1 person

  1. Ja jag tyckte också att bokrean nyss hade varit men tiden går verkligen fort. Ja nybakade bröd som man har bakat själv är ju också godast. Soppor är ju både billigt och enkelt att göra och passar bra en ruggig dag. Ta hand om dig 🙂

   Gilla

 6. Jag älskar soppor, så jag tycker du valt ut riktiga pärlor på årets bokrea. Är i valet och kvalet om jag ska beställa hem nåt från rean, vi får se. Hoppas du får chans att läsa Vad hjärtat aldrig glömmer och kommer tycka om den lika mycket som jag gör. Har du läst De bortglömda namnens bok av Kristin Harmel? Om inte har du bra läsning att se fram emot även i denna roman.

  Gillad av 1 person

  1. Jag får se om jag köper hem något från bokrean i år jag med, har inte bestämt mig än. Men är fortfarande sugen på att köpa den med soppor så kanske bara köper den. Nej, den har jag inte läst heller av henne. Men får göra det. Vill läsa fler böcker av Kristin Hannah 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s