Äntligen Fredag!

Vardag, Youtube

Hej!
Hur mår ni?
Det är fredag och jag trodde redan igår att det var fredag men nu äntligen är det helg. Det har varit två gråa dagar. Idag när jag gick hem från jobbet så regnade det, ganska tråkigt och deppigt. Jag har ätit lunch och nu blir det en lugn helg. Ska försöka läsa ut min och Maricas bok för denna månaden i helgen. t. Jag har orkat läst lite under vardagarna men det blir mest på helgerna då jag är trött om kvällarna och har ett hem och sköta.

Vad har jag annars gjort, jag och mannen hade tvättstugan igår kväll. Var inte så mycket tvätt. Sängkläder som tog upp plats men när vi var klara sen på kvällen så var jag helt slt. Så det blev ingen läsning på kvällen utan somnade rätt tidigt igår. Men nu är det fredag och jag tycker det är så skönt. Men tycker det är skönt när man somnar om kvällarna. Vad har vi mer hittat på kollat på serier har vi gjort under veckan jag och sambon, vi försöker kolla klart på de serier vi har börjat kolla på.

Foto av Karolina Grabowska pu00e5 Pexels.com

Jag har även lagt upp en ny video på youtube som jag länkar här nere👇 Vet att många gillar vloggar och nu har jag lagt upp en ny vlogg!

Men annars har det inte hänt så mycket. Vardagen rullar på och man gör det man alltid gör, ni vet äter, diskar, laga mat. Sånt gör man ju. Hoppas ni har en fin fredag och att ni har bättre väder än vad det är hos mig. Jag skulle kunna somna nu då det är så mörkt. Trevlig helg på er!

Kram/Amanda

18 reaktioner på ”Äntligen Fredag!

 1. Inte värre än när maken stressade upp förra veckan och försökte skynda på alla så att vi skulle hinna i tid till förskola och jobb… han missade dock att det var lördag 😉 Inte alltid så lätt att hålla reda på veckordagarna

  Gillad av 1 person

 2. Jobbigt när man är en dag före i huvudet. Mm varit gråa dagar. Men idag lördag är det sol ☀️😃.

  Mm blir en helt annan vardag när man gör en aktivitet på dagen. Å man inte är lika mycket hemma. Skönt att läsa & titta på serie.

  Hoppas att du har en trevlig helg! Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  Gillad av 1 person

  1. Det är ju även skönt att ha saker att göra på dagarna så det känns meningsfullt, skönt att kunna koppla av lite dock med serier och läsning. Tack detsamma till dig 😊

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s